Imelikud asjad paariliste kohta, mis selgusid pärast abiellumist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media / Scanpix

Otsus abielluda võetakse vastu eeldusel, et sa arvad, et sa tead sellest inimesest kõike ja soovid temaga elu lõpuni koos olla. Mis saab siis, kui pärast abielu selguvad asjad, mida sa kunagi varem oma kaaslase puhul ei täheldanud?

Olgugi, et me arvame oma kaaslast tundvat nagu oma viit sõrme, siis ootamatult võivad inimesed ikkagi käituda täiesti ettearvamatult ja veidralt, vahendab Elite Daily.

  1. «Ta aevastab nii kõva häälega, tõsiselt, ma kuulsin seda alles pärast seda, kui me olime abiellunud. Ma võin olla teises maja otsas, töötoa uks kinni ja ma ikka kuulen, kuidas mu naine aevastab.»
  2. «Enne seda, kui me abiellusime, armastasin ta sarkasmi. Pärast abiellumist ma sain aru, et see ei olnud üldse sarkasm, mu naine on lihtsalt õel. Me oleme sellegi pooltest õnnelikult abielus.»
  3. « Mu mees vihkab toidupoes käimist. Ta küürib enne WC-potti, kui toob kaks asja toidupoest. See isegi toimib, sest ma vihkan tualeti koristamist.»
  4. «Ma arvasin, et mina olen organiseerimata ja lohakas, aga mu naine on tegelikult palju räpakam
  5. «Mu naine oskab prantsuse keelt ja ma ei teadnud seda. Me oleme abielus olnud 25 aastat.»
  6. «Umbes kolm neljandiku sellest ajast, kui mu mees on WC-s siis ta mängib iPadis mänge. Aastaid ma arvasin, et tal on seedimisega probleeme, aga ei ta mängib Simpsonite mängu.»
  7. «Mu naisele ei meeldi mikrolaineahju piiksumine. Iga kord avab ta ukse paar sekundit enne, kui kodumasin lõpetab.»
  8. «Mu naisel on mõlemas perekonnaliinis kaksikud ja ta ütles seda alles pärast pulmi, kui me olime ultraheli kabinetis ja saime teada, et meil on kaksikud tulemas.»
  9. «Mu naine naerab ainult iseenda naljade peale. Ta vahest naerab ka nende asjade peale, mis ma ütlen, aga ainult sellepärast, et ta tegi oma peas «parema» nalja.»
  10. «Mu naine oskab teha õhupallidest loomi ja ma ei teadnud seda enne. Ükskord ma ostsin koju valet tüüpi õhupalle ja mu naine hakkas nendest koeri ja ahve meisterdama.»
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles