Pilk peale: selle aasta Victoria’s Secreti moeetenduse kõige hinnalisem rinnahoidja

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria's Secret Angel Jasmine Tookes reveals the $3 Million 2016 Bright Night Fantasy Bra at Victoria's Secret, Fifth Ave in New York City, NY, USA, on October 26, 2016. Photo by Dennis Van Tine/Sipa USA
Victoria's Secret Angel Jasmine Tookes reveals the $3 Million 2016 Bright Night Fantasy Bra at Victoria's Secret, Fifth Ave in New York City, NY, USA, on October 26, 2016. Photo by Dennis Van Tine/Sipa USA Foto: /Van Tine Dennis/Sipa USA

Victoria’s Secret kuulutas hiljuti välja modelli, kes kannab sellel aastal kõige hinnalisemat pesu ehk Fantasy rinnahoidjat. Jasmine Tookesil on au kanda Eddie Borgo poolt disainitud ja kolm miljonit dollarit maksvat rinnahoidjat selle aasta VS'i moeetendusel, mis toimub detsembri alguses Pariisis. 

Fantasy rinnahoidja valmistamiseks kulus üle 700 töötunni ja ligi 9000 hinnalist kalliskivi, mille seas on nii teemandid kui ka smaragdid, vahendab Cosmopolitan. 

Kolm miljonit dollarit maksev Fantasy Bra
Kolm miljonit dollarit maksev Fantasy Bra Foto: /Van Tine Dennis/Sipa USA

Jasmine Tookesi jaoks on moeetenduse kõige tähtsama rinnahoidja kandmine suur au, sest ta sai VS’i ingliks alles eelmine aasta ja selline võimalus tähendab Victoria’s Secreti maailmas väga palju. «Ma kardan, et ma nutan terve aja, kui ma laval kõndima pean,» ütles modell ärevalt.

Victoria's Secreti ingel Jasmine Tookes
Victoria's Secreti ingel Jasmine Tookes Foto: /Van Tine Dennis/Sipa USA

Siin on lisaks veel mõned modellid, kes on varasematel aastatel Fantasy rinnahoidjat kandnud. 

Lily Aldridge 2015  
Lily Aldridge 2015  Foto: LUCAS JACKSON/REUTERS
Candice Swanepoel 2013 Photo by Evan Agostini/Invision/AP
Candice Swanepoel 2013 Photo by Evan Agostini/Invision/AP Foto: Evan Agostini/AP
Adriana Lima 2010
Adriana Lima 2010 Foto: Andrew Kaye/Stella Pictures
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles