Pilk peale: NYX on lõpuks Eestis!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vaata galeriist, kes said eile õhtul Viru Keskuse aatriumis NYX Professional Make-up’i Ilustuudios uue brändiga esimeste seas tutvuda. 

Tänasest on NYXi shop-in-shop Tallinna Kaubamajas avatud kõigile meigisõpradele. Huvilisteni jõuab suurim seni Eestis saadaval olnud NYXi tootevalik. Teiste seas tulevad ilugurmaanide rõõmuks müügile ka legendaarseks saanud kultustooted Lip Lingerie, Soft Matte Lip Creams, Jumbo Eye Pencil Milk. 

Maret Ubaleht.
Maret Ubaleht. Foto: Kalev Lilleorg

Samal ajal on avatud Viru Keskuse aatriumis ka NYX Professional Make-up’i Ilustuudio, kus kell 12 ja 13 tutvustab laval jumestaja Maret Ubaleht näo modelleerimist ning suitsusilma look’i tegemist NYX toodetega. Kell 14.00 toimub jumestusmaailma uue tõusva tähe Getter Jaaniga kohtumine. DJ Girti Suun loob mõnusat meeleolu. Lisaks imeline fotobox. Kell 12.00-16.00 pakutakse llustuudios jumestusi kõikidele Kaubamajast ostusooritanutele.

Teele Viira.
Teele Viira. Foto: Kalev Lilleorg

NYX Professional Makeup asutati 1999.aastal Los Angeleses noore jumestuskunstniku Toni Ko poolt kindla visiooni, inspiratsiooni ja ideega – hakata looma professionaalseid tooteid, mis oleksid kättesaadavad igaühele. Alustava jumestuskunstnikuna teadis Toni, et brändid, millega sooviks oma meigikohvrit täiendada, on algajale liiga kallid, teisalt pole jälle taskukohaste brändide valikus profijumestajale piisavalt värve.

Foto: Kalev Lilleorg

Ettevõtja taustaga ema eeskujul otsusts Toni täita turul oleva augu ja asutada jumestusbrändi, mille valikus on küll lai valik profotooteid, kuid taskukohaste hindadega. Seitseteist aastat hiljem on üksnes silmapliiatsi tootmisega alustanud NYX Professional Makeup’ist välja arenenud maailma kiiremini kasvav meigibränd. Nüüd on NYXi valikus enam kui 2000 toodet – igas toonis silmavärve, huulepulki ning jumestustooteid näole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles