Liis Tappo lapib oma purunenud abielu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Tappo-Treial
Liis Tappo-Treial Foto: Erakogu


Mullu tohutu meediakära saatel lahku läinud eksmiss Liis Tappo-Treial (41) ja tema abikaasa Rene Treial (51) näikse olevat leppimise lainel. Paarikest nähti nautimas teineteise seltsi vanalinna õdusas jazziklubis, kirjutab Kroonika.


Liis ja Rene jäid pealtnägijatele silma ülemöödunud laupäeva õhtul vanalinnas, õdusas elava muusikaga restoranis Clazz, kus nad õhtustasid ja nautisid teineteise seltsi, justkui polekski vahepeal midagi juhtunudki. 

Pealtnägijate sõnul säras mõlema näol naeratus — Liis ja Rene näinud välja nagu noored armunud kunagi!

Rene jääb kommentaariga siiski kitsiks: «Clazz on tore koht tõepoolest, kuid kommentaare ma ei jaga.»

Suve algul oma abieluga sügavasse kriisi langenud Rene ja Liis avalikustasid oma lahkumineku sügisel, kui Liis tunnistas, et nende armastus sai otsa. Liisist kujunes vaid loetud nädalatega ikoon, kes justkui viskas meeleheitel koduperenaistele päästva rõnga murdmaks välja koduseinte vahelt ja asumaks eneseteostuse teele.

Liis kurtis, et lapsi kasvatades ja abikaasa varjus elades unustas ta kõige olulisema — iseenda. Kohe seejärel ilmnes aga Liisi väidetav romanss naabrimehest abielu- ja ärimehe Vello Väin-Saluga (51), kes nagu Renegi kuulus Vihula vallavolikokku. Nüüd olla Väinsalul silmapiiril uus silmarõõm — riigiametnik Ülle-Marika Põldma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles