Vaata, kuidas teha õigeid Prantsuse röstsaiu

Prantsuse röstsai ehk vaesed rüütlid.

FOTO: SCANPIX

Meil tuntud vaesed rüütlid ehk rüütlisaiad kannavad mujal maailmas peenemat nime Prantsuse röstsai ehk french toast. Kuivanud saia kasutamiseks on muna-piima segus praadimine üks kõige lihtsamaid ja maitsvamaid lahendusi, kuigi kõige praemini sobivad selleks paksud ja värsked saiaviilud. 

Vaata Epicurious videost üle, kuidas Prantsuse röstsaiu teha!

  • Lõika tihke koostisega sai paksudeks viiludeks. 
  • Vala kaussi piima ning sega vispeldades selle sisse kolm muna, maitse järgi suhkrut, kaneeli, soola ja vaniljeekstrakti.
  • Määri pann võiga ja prae piima-munasegus immutatud saiad mõlemalt poolt kuldpruuniks. 
  • Raputa peale tuhksuhkrut ja naudi!
Tagasi üles