TFW lugejamängu võitjad on selgunud! Kaks üllatusauhinda!

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldnõel - Eesti ihaldatuim moedisainiauhind
Kuldnõel - Eesti ihaldatuim moedisainiauhind Foto: TFW

Suur tänu kõigile, kes võtsid osa Postimehe ja Tallinn Fashion Weeki lugejamängust moeäparduste teemal. Õnnelikud võitjad on leitud!

Toredaid vastuseid saabus väga palju, mistõttu selgusid võitjad loosi teel. Tallinn Fashion Weeki piletid järgmisetele sõudele võitsid:

Kristin Liias võitis kaks piletit kolmapäevaks 19. oktoobriks kell 18.00 Gita Siimpoeg, Tallinna Ettevõtlusinkubaator: Raili Nõlvak, Kokomo Collection sõule.

Diana Toom ja Greta Virves võitsid mõlemad kaks piletit neljapäevaks 20.  oktoobriks kell 18.00 Anu Hint, Katre Arula sõule.

Kertu Vill võitis kaks piletit neljapäevaks 20. oktoobriks kell 19.30 Iris Janvieri sõule.

Anne Ivask võitis kaks piletit neljapäevaks 20. oktoobriks kell 21.00 Piret Ilves, Diana Arno sõule.

Agnes Mikk ja Ave Valge-Kask võitsid mõlemad kaks piletit reedeks 21. oktoobriks kell 18.00 Marimo Fashion, Mammu Couture sõule.

Merit Lill võitis kaks piletit laupäevaks 22. oktoobril kell 18.00 Kriss Sooniku sõule.

Sille Piik võitis kaks piletit laupäevaks 22. oktoobriks kell 20.00 Baltman: Born Fearless sõule.

Palju õnne! Võitjatega võetakse peagi ühendust. 

Lisaks anname ära kaks üllatusauhinda: Karina Jatsa võitis kaks piletit 21. oktoobril kell 19.30 toimuvale Liivia Leškini ja Vilve Undi sõule. Anu Jõgela võitis kaks piletit 21. oktoobril kell 21 toimuvale Kirill Safonovi ja YEAR by Raivo Holm sõudele.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles