Moekuulutaja lavale astuvad tuntud staarid

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sandra Palm

Juba täna Tartu Kaubamaja keskuses algav Moekuulutaja pakub lisaks põnevatele moeetendustele koos nimekate staaridega ka rohkelt muusikalisi elamusi – esinevad Laura Põldvere, Juss Haasma ja Getter Jaani.

«Moekuulutajale on põhjust tulla kogu perega, sest ülevaate algava hooaja parimatest trendidest saavad nii naised kui ka mehed, lisaks on kogu pühapäev täis lastemoodi,» kinnitab keskuse turundusjuht Piret Kull. «Muusikalised etteasted on samuti suurepäraste lauljate esituses - kolmepäevane üritus tõotab kujuneda vägagi elamusterohkeks.»

Reedel ja laupäeval on laval stilistide Aljona Eesmaa, Piret Vapajeva ja Piret Sootla poolt valitud sügis-talvise hooaja moekaimad trendid, kogu pühapäev on aga laste päralt – väikesed modellid esitlevad stilist Kirsi Altjõe poolt kokku pandud moekaid rõivakomplekte, lisaks on II ja III korusel avatud Eesti ja Skandinavia lastedisaini pop-up poed. Pere noorimatele liikmetele pakuvad rõivaid, sisustuselemente ja muud põnevat disainbrändid Dadamora, Klikkklakk, miDeer, Mimi Disain, Tjorven Kids ja paljud teised.

Vaata ajakava ja lisainfot Moekuulutaja kohta www.tartukaubamaja.ee ja www.facebook.com/tartukaubamaja

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles