Et müts ei rikuks soengut

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mütsihooaeg on kätte jõudnud ja paljudele naistele tähendab see dilemmat - kas jätta müts soengu säilitamise nimel pähe panemata ja kannatada külma, või nautida sooja ja panna juuksed kinni.

Esimene variant on kahtlemata rumal, sest pea peab ikka soojas hoidma. Inetut mütsisoengut annab ka mõne nipiga vältida. 

Kuivata juuksed korralikult ära. Selleks, et müts ei mõjutaks soengu kuju, tuleb juustest kogu niiksus korralikult välja föönitada, õpetab Pure Wow.

Kasuta kergemaid juuksehooldusvahendeid. Juuksegeel, -kreem ja -vaha on väga rasked juuksehooldusvahendid ja neid kasutades vajuvad juuksed kergesti peadligi, eriti kui müts surub peale. Mütsi kandes kasuta õrna juukseseerumit või õli, mida kanna juukseotstele. 

Kanna avarat mütsi. Siililegi selge, et kitsas müts pigistab seongu peadligi, aga avara mütsi all pääsevad juuksed liikuma. 

Sooja ruumi astudes võta müts kohe peast. Mida kauem on müts peas, seda tugevamini see oma jälje jätab. Autos, poes ja trepikojas pole vaja seda kanda, nii et jälgi hoolega, et pea ei hakkaks higistama ja ei teeks juukseid niiskeks. 

Kanna endaga kaasas abivahendeid. Mütsipäevadel tasub endaga kaasas kanda väikest kuivšampooni volüümi taastamiseks ja midagi ka juusteotste silumiseks. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles