Tallinn Fashion Week täidab moenädala meeleolukate üritustega

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Fashion Week 2016
Tallinn Fashion Week 2016 Foto: Felix Laasme / Hooligan Hamlet

Lisaks põhiprogrammile toob Tallinn Fashion Weeki kümnes juubel moehuvilisteni mitu lisaüritust. 19.-22. oktoobril toimuva moenädala raames saab näha nii ERKI Moeshow disainiparemikku kui ka Aldo Järvsoo isikunäitust, lisaks toimub Tallinn Fashion Weeki moeetenduste järel kaks afterpartyt.

TFW sügisesele põhiprogrammile lisandub sel aastal mitu kõrvalüritust, mida saab külastada nii Tallinn Fashion Weeki toimumiskohas Kultuurikatlas kui ka mujal. Suurejooneline moenädal koondab lisaks moeetendustele enda alla ka ERKI Moeshow näituse, Aldo Järvsoo isikunäituse ning kaks meeleolukat järelpidu.

ERKI Moeshow disainiparemik

Tallinn Fashion Weeki avapäeval jõuab Kultuurikatla Katelde saali ERKI Moeshow parimate palade näitus, mis sünnib koostöös EKA moeosakonnaga ning mis toob külastajateni kevadise ERKI Moeshow neli parimat kollektsiooni. Näitusel «Minimalism» eksponeerivad oma loomingut noored disainerid Anni KivistoElisabetta SilvestriÉvgeniya Dolgopolova ning kevadise ERKI Moeshow võitja Mariliis Niine. Näituse külastamine on kõigile tasuta ning jääb Kultuurikatla Katelde saalis avatuks kuni Tallinn Fashion Weeki lõppemiseni 22. oktoobril.

Aldo Järvsoo juubelinäitus "Paradiis"

Lisaks Tallinn Fashion Weekile tähistab sel aastal juubelit ka Aldo Järvsoo, kes toob sel puhul vaatajateni lummava isikunäituse. Näitus nimega «Paradiis» on edasiarendus 2015. aastal Kuldnõelale nomineeritud ulmelisest neopreen-kollektsioonist, mille ihutoonis esemed lahvatavad nüüd virmalisevärvilises ilus ning lihtsalõikelistel, kuid volüümikatel vormidel lendlevad 3D öökullid ja uitavad hundid. Aldo loodud paradiis on polaarselt karge – kunstnik teeb mõtterännaku talvehommikutesse, kus terav valgus lõikab läbi talvise udu ja kogu maailm tundub puhas ning selge. Aldo isikunäitus avab uksed 17. oktoobril Disaini- ja Arhitektuurigaleriis ning jääb avatuks kuni 5. novembrini.

Meeleolukad järelpeod

Moenädala raames leiab aset kaks järelpidu, mis kostitatavad moesõpru mõnusate muusikarütmide, värskendavate jookide ning lõbusa peoseltskonnaga. TFW ametlik afterpartytoimub reedel, 21. oktoobril algusega kell 23 Manna La Roosas, kus meeleolu eest hoolitsebDJ Janek Künnapuu ning silmailu eest Samsung Galaxy Dream kampaaniamängu võitnud moekollektsioon. Kaks päeva varem ehk kolmapäeval toimub järelpidu ka Lekkeris, mille DJ puldis astuvad üles Paul OjaLiisi VoolaidAn1000 ja Mikk Lemberg.

TFW põhiprogramm

Kolmapäev 19.10

18.00 Gita Siimpoeg, Tallinna Ettevõtlusinkubaatorid: Raili Nõlvak, Kokomo Collection

20.00 Samsung Galaxy esitleb: Kuldnõel

Neljapäev 20.10

18.00 Anu Hint, Katre Arula

19.30 Iris Janvier

21.00 Piret Ilves, Diana Arno

Reede 21.10

18.00 Marimo Fashion, Mammu Couture

19.30 Liivia Leškin, Vilve Unt

21.00 Kirill Safonov, Year by Raivo Holm

Laupäev 22.10

18.00 Kriss Soonik

20.00 Baltman: Born Fearless

Pileteid etendustele on võimalik osta Piletilevist.

Tallinn Fashion Week toimub 19.-22. oktoobril Kultuurikatla Black Box saalis. Sügisese Tallinn Fashion Weeki peasponsor on Absolut ning moenädala ametlikuks soengupartneriks on Kevin.Murphy. TFW toimumist toetavad ka Samsung Galaxy, J.P. Chenet, Oriflame, Goldtime, ABC King, Tallink Hotels ja RGB. Kuldnõela ja Hõbenõela auhinnad annab üle Estonia Resort Hotel & Spa****, kes kingib võitjatele 3-päevase spaapuhkuse suvepealinnas Pärnus - Hõbenõela võitjale superior klassi toas ning Kuldnõela võitjale sviidis. Lisaks spaahoolitsustele saavad võitjad nautida maitseelamusi restoranis NOOT.

Tallinn Fashion Weeki ametlik meediapartner on Eesti Meedia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles