Romantilise õhtusöögi võitja on selgunud!

Esme Kassak
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naine.postimees.ee-le laekus ligi 80 lugu, üks romantilisem kui teine. Toimetus valis välja kahe loo asemel kolm, andes ühe lohutusauhinna lisaks. Peaauhinna, romantilise õhtusöögi võitis Kaire*. Palju õnne!

Kaire kirjutas, kuidas ta leidis Härra Õige kohast, kust ta poleks eales osanud teda otsida - autoremonditöökojast. Kaire ja tema kaaslase lugu ei saanud hoogu sisse kohe pärast esimest kohtumist, ent meesterahvas avaldas oma jututeemadega talle muljet.

Kui aga järgmisel korral, pea pool aastat hiljem oli autoga taas probleem, võttis Kaire juba tuttaval numbril ühendust ja esimesel kohtumisel tekkinud jututeemad jätkusid. Kohtumine autoremondilukksepast mehega purustas naise vastavad eelarvamused ja oma loo lõpetuseks ütleb ta õpetuseks teistelegi: «Pole oluline, kust ja kuidas see ainus ja õige leitakse, oluline on see, et ta on olemas ja ka üles leitakse.»

Kaire saab kaaslasega minna ühte vabalt valitud Sparkling Groupi restorani õhtustama 100 euro väärtusega kinkekaardi  alusel, auhinnaga kaasnevad ka kutsed klubisse BonBon. Soovime romantilist õhtut!

Ühena lohutusauhindadest jagasime välja Avoni uue lõhna Slip Into, mille saab endale Piret, kelle viis kallimaga kokku tema soov kuhugi solistina laulma minna. Ehkki täis ettevaatust pidi ta elukaaslast esmakordselt, veel bussiaknast nähes endamisi hüüatama: «Minu kallim!» Ta avaldas imestust, et nad kaaslastena ei liigitunud kuidagi teineteise nii-öelda ideaapartneri alla, ometi on tänaseks abielus ja peres kasvab pisitütar. «Tõesti esineb armastus esimesest silmapilgust, mida ma varem ei uskunud!»

Teise lohutusauhinnana jagasime lisaks välja Avoni Moisture Seduction Red Kiss tooni punapunase huulepulga. Selle saab endae Merle, kes kirjutas haarava loo sellest, kuidas kurbnaljakas tikk-kontsaga kanalisatsiooniresti kinnijäämine viis ta kokku meeldiva kaaslasega. «Elus on alati nii, et asjad juhtuvad siis ja seal, millal ja kus sa neid oodata ei oska,» tõdes ta.

Aitäh kõigile kirjutajaile ja palju õnne võitjatele! Võtame võitjatega ühendust.

* - nimi muudetud, toimetusele nimi teada

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles