Iris Janvier uus kollektsioon: kevadsuvi 2017

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Iris Janvier

Juba sellel laupäeval, 15. oktoobril, on Viru Keskuse aatriumis toimuva moefestivali FIBIT raames  kõigil trenditeadlikel moesõpradel võimalik põgeneda sügiskülmast suvepäikesesse ehk vaadata, mida pakub Eesti kuulsuste üks vaieldamatuid lemmikbrände – Iris Janvier – oma järgmise kevadsuvise hooaja kollektsioonis.

Tegemist on esmakordse saladuseloori kergitamisega IRIS JANVIERI SS’17 kevadsuviselt kollektsioonilt ning moemaja esindajad tõotavad, et moepublik ei jää põnevate üllatusteta: «Ühelt poolt kannab kollektsioon meie klientide poolt hinnatud moemajale omaseks saanud väärtusi nagu trendikus, mugavus, kvaliteet ning selgejoonelised siluetid, kuid teisalt tahame ka üllatada ootamatute detailidega, mis lisavad kollektsioonile oma ahvatleva mängulise ja vallatu noodi.»

Kollektsiooni keskmes on hooaja üks suuremaid trende – klassikaline särkpluuskleit –, millest on disainitud erinevaid siluette ja vorme: kelmikalt lühikesi, ülalpool põlvi lõppevaid ning ka moodsas midipikkuses variante. Meeleolu lisavad mõnusad naturaalsed kangad, erinevatest puuvillastest linaseni.

Foto: Iris Janvier

Kollektsiooni värvigammas kohtab erinevaid rohelisi, tumesinist ning murtud roosakaspruune toone ning nende põnevaid kombinatsioone, mis koos moodustavad nauditava terviku. Tõelise suvetunde tekitavad klassikalised triibulised särgikangad, pilkupüüdvad satiinise pinnaga stretškangad, pesuefektiga linane ning trendikad teksakangad. Lisaks näeme kollektsiooni läbivat põnevat mustrit, mis on disainitud spetsiaalselt Iris Janvieri jaoks ning mis on saanud inspiratsiooni mererannast juhuslikult leitud rohelist värvi merekapsast. Moodne merekapsas on ühtaegu tervislik ja ilus, olles andnud idee nii kollektsiooni värvideks kui ka kleitide kelmikateks volangideks.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles