Lugeja kirjutab: sorry, mehed, aga ma ei muuda oma stiili!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stiilne choker-kaelakeega naine Pariisi moenädala paiku tänaval.
Stiilne choker-kaelakeega naine Pariisi moenädala paiku tänaval. Foto: Vida Press

Postimehe ja Moekuulutaja lugejamängust võtab osa lugeja, kes on mõistnud, et mehed eelistavad enamasti naistel tagasihoidlikku välimust, kuid teda jätab see siiski külmaks.

Olen alati olnud suur moehuviline ja lõpetanud isegi meie riigi ainsa moeülikooli, seega on rõivad minu jaoks kindlasti üheks eneseväljendusvormiks, mis ütlevad rohkem kui tuhat sõna. Stiili ja moodi hindava inimesena panen ma seda tähele loomulikult ka meeste juures. Näiteks pean ülioluliseks seda, et mehel oleksid korralikud jalatsid (need ütlevad sageli ära, mis mehega tegu).

AGA konks on selles, et kuigi unelmates olen ma alati enda kõrval kõndimas näinud mõnd ülistiilset Jude Law stiilis tüüpi, on mu südame röövinud ikkagi n-ö harju keskmise stiiliga mehed, kes endale väga stiilimuutust teha ei lase (nemad läheks enne sõtta kui poodi!) ja kes minu silmatorkavate riiete suhtes on sageli silmi pööritanud, et - misasi see siis nüüd on! 

Räägime kas või nahkpükstest/retuusidest, mida on ülimõnus talvel sooja kampsuniga kanda või siis poppidest choker-stiilis kaelakeedest. Arvasin kogu aeg, et nende suhtumises on süüdi see, et minu mehed ei tea moest midagi, kuni kohtusin aasta alguses ülistiilse kutiga, kes hakkas mulle sama väitma… Siis sain aru, et olgu mis on, meestele meeldib lihtsus ja naiselikkus.

Rihmad, narmad ja nahkpüksid on nende jaoks liig ja kuuluvad pigem mootorratturhiirtele või sadomaso punastesse samettubadesse, mitte tänavale nende kõrvale kõndima. Kahjuks on aga minu stiil just selline, et armastan kombineerida lohvakaid kampsuneid, skinny’de nahkpükstega ja mis seal salata, minu garderoobis on ka mitu narmastega kotti ja ehtelaekas 90ndatest pärit kaelavõrusid. Sorry, mehed, aga ma ei muuda seda!

Sama palju armastan ma ka nukulikke kleite ja pitsi, aga ikka kombineerida mõne väikse ootamatu kiiksuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles