Seitse märki, et su partner on sinu parim sõber

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Sõprussuhe partnerite vahel võib olla üheks väga oluliseks alustalaks, mis suhet üleval hoiab. Igatahes halba ei saa tõeline sõprus kaaslaste vahel küll teha. Sõprus tähendab tavaliselt naeru ja lõbu ning tingimusteta armastust, mida leidub ainult tõelise sõpruse puhul. 

Panime Bustle’i vahendusel kirja mõned märgid, mis viitavad sellele, et olete oma partneriga parimad sõbrad.

1. Sa tunned ennast tema juuresolekul sada protsenti mugavalt

Sa võid olla sina ise ja sa võid oma partneriga rääkida kõigest, sest sa ei karda, et ta sind selle põhjal arvustaks. Ta armastab ja aktsepteerib sind täpselt sellisena, nagu sa oled ja laseb sul olla sina ise.

2. Sa tahad, et ta oleks kogu aeg sinuga

Ükskõik, kas sa lähed sõprade või perega välja, siis ta tahad, et ta oleks sinuga, sest sa päriselt naudid ta seltskonda. Sa ei kutsu teda sellepärast kaasa, et sa oled kohustatud, vaid sellepärast, et sa tahad teda endaga kaasa.

3. Ta toetab sind 

Tema usub sinusse alati, isegi siis, kui sa ise endasse ei usu. Su partner toetab ja innustab sind oma unistuste poole pürgima. Ta on sulle toeks nii heas kui halvas.

4. Sa tahad temaga kõike jagada

Sa tahad kõike, mis sinuga juhtub, temaga jagada. Ükskõik, kas sul läks hästi või halvasti, juhtus midagi naljakat või miski ajas sind närvi, siis tema on esimene, kellele sa seda rääkida tahaks.

5. Te mõtlete ühtemoodi

Sa tead, milline ta on ja te põhimõtteliselt suudaksite üksteise lauseid lõpetada. Mõnikord tundub, et ta teab sind paremini, kui sa ise ennast tead.

6. Teil on koos lõbus

Kui te koos olete, siis teil on tore ja lõbus. Ükskõik, mida te teete, te naudite üksteise seltskonda ja tema on tõenäoliselt see inimene, kellega sa tahaksid lifti kinni jääda.

7. Ta tõesti kuulab sind

Ta kuulab, sest ta hoolib ja tahab sulle toeks olla. Kõige olulisem on see, et ta tunneb sind ja saab sinust aru. Ta kuulab sinu mõtteid ja arvamust, sest ta armastab ja austab sind. Loomulikult tahad sa talle samamoodi toeks olla, sest lõppude lõpuks ta sinu parim sõber ja kaaslane. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles