Sügistrendide värvid: mustard – sinepikollane

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: osta.ee

Pantone mustard ehk sinepikollane on pildis olnud juba mitu hooaega, kuid mõjub endiselt värskelt. Selle värvi kandmine võib mõne inimese jaoks olla suur julgustükk, aga miks mitte ennast veidi proovile panna. Kellele aga meeldib tähelepanu, siis seda värvi kandes ilmselt püüab nii mõnegi pilgu.

Julgustükkidest rääkides, siis alati ei pea riietuma üleni erksatesse värvidesse, vahel piisab ka detailidest. KUMA liblikprossid on selleks ideaalsed. Neid võib kinnitada lisaks kleidile, pintsakule või pluusile näiteks ülerõivastele või sallile, kirjutab osta.ee moeblogi. Tuleb oma fantaasial lennata lasta!

KUMA Design on Eesti naiste südamed võitnud kodumaine aksessuaaribränd. Kunstnik Mari Ojasaare ideel põhinevad liblikprossid lisavad naiseliku ja omanäolise puudutuse igale riietusele. Kikilipsuna särgikrael, prossina mantlihõlmal või juukseehtena. Iidsetes kultuurides peeti liblikat inimese hinge sümboliks. KUMA Design liblikprossid annavad sulle võimaluse kogeda seda iidset traditsiooni tänapäevases võtmes, leides endas liblika, mis kirjeldab sinu olemust kõige paremini. Samuti on liblikpross ideaalne kingitus Eesti disaini ja käsitööd hindavale naisele.

Kellele värvi kandmine probleemiks pole, siis miks mitte endale soetada kollane parka, millega sügiseste värviliste lehtedega ühte sulanduda. Lentsius Design parka on samuti küllaltki ajatu ning kestab läbi mitme hooaja. Disainer Kairi Lentsiuse loomingut iseloomustavad märksõnadeks on minimalism ja šikk. Paljud tooted on valmistatud unisex põhimõttel ehk toote kandja võib olla nii mees kui naine.

Projekt TELK2, kuhu kuulub ka kõnealune mantel, on kollektsioon mantlitest ja kleitidest, mis on valmistatud ligi 40 aastat vanadest Kaitseväe Ühendatud Õppeasutuse militaartelkidest ja -vormidest. Kollektsioon on teostatud väärtustava taaskasutuse põhimõtetel, hinnates kõrgelt materjali loomulikku ajas kulumist ning päikese, vihma, lume jms poolt maha jäetud märke.

Ilmad lähevad päev-päevalt järjest jahedamaks ning mis saab parem olla, kui ennast hommikul enne õue minekut millegi sooja ja pehme sisse mässida. Samuti mõjub salltekk toreda aksessuaarina. Woolish 100-protsendilise villasisaldusega pleed valmistab kindlasti rohkelt rõõmu lisaks soojaandmisele ka eestimeelsele inimesele – salli mustri moodustavad muu hulgas kaunid pääsukesed.

Woolish kodutooted on  põhjamaiselt lihtsad ning klassikaliste mustrite ning värvitoonidega, mida on lihtne sobitada nii maa- kui ka linnakodusse.

Taas üks tore detail/aksessuaar, millega oma välimusele vürtsi lisada. Lisaks värvile on need tammepuust kõrvarõngad väga lihtsa, aga samas lööva disainiga.

Naturaalsest materjalist ja lihtsa joonega Pind ehted on valmistatud taaskasutatud väärispuidust – pähkel, tiik, tamm, mahagon, wenge, saar ja kirss. Puitosad on kaetud linaõliga, tarvikud metallist. Ehted säilivad hästi, kui neid vahetevahel õlitad.

Nüüd midagi härrasmeestele. Kui juhuslikult oled otsimas endale ägedaid sügisjalatseid, siis siinkohal tuleb appi Uncle Paul. Need oxford-stiilis jalanõud sobivad nii igapäeva kui ka pidulike sündmuste puhul kandmiseks. Oxforde on lihtne sobitada peaaegu kõikide stiilidega, seega on need kindlasti järjekordne hea kestev investeering.

Uncle Pauli eesmärk on kingavaliku rikastamine kodumaisel kingaturul. Seda võib võtta ka kui soovi tuua meie tänavatele veidi teistmoodi kingakultuuri ehk siis rohkem värve ning stiili. Kahtlemata on soov purustada müüt, et meie kodusel pinnal peab king olema must või hall ning disain on pigem teisejärguline.

Uncle Pauli tootevalikus on pakkuda mugavat ja mõistliku hinnaga jalanõud keskmisest nõudlikumale ja trendikamale tarbijale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles