Lugejate moeäpardused: uute kingadega küla jaanitulele

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Tallinn Fashion Weeki lugejamängu raames kirjutas meile oma moeäpardusest Ave. Piletiloosis osalemiseks kirjuta meile, milliseid moeäpardusi on sinuga juhtunud. Ükskõik, kas sul rebenes seelik või sukkpüksid, anna meile teada – mida lõbusam, seda parem.

Minu kõige piinlikum lugu jääb nõukaaega, kui poest polnud midagi saada. Mul oli samal päeval lõpupidu ja õhtul küla jaanituli. Olin oma kleidi ja suure vaevaga kusagilt sahkermahker soetatud valgete suurte lipsudega kingade üle nii uhke, et otsustasin samade riietega ka jaanitulele minna.

Juba siis, kui ma suure rahvamassi sees ringi liikusin, märkasin, et kõik vaatavad minu kingi, ise olin uhke veel, et «ahhaa märkasite!».

Seejärel istusin pingile jalg üle põlve, möödakäijad vaatasid ikka minu kingade poole, aga märkasin, et nad muigavad kuidagi kahtlaselt. Ja, kui ma siis lõpuks taipasin ise oma kinga vaadata, nägin, et ma olin astunud kusagil lehmakoogi sisse! Ja see oli tragikoomiline pilt, suur kingalips polnud enam valge! Tookord mul hakkas nii häbi, et läksin ruttu koju, pidu sai läbi.

***

Loos kestab 16.oktoobrini (kaasa arvatud) ning kirju ootame aadressil naine@postimees.ee. Kõikide vastanute vahel kuulutatakse 17.oktoobril välja võitjad, kellega võetakse ühendust. Piletid on välja pannud Tallinn Fashion Week.

Kliki bännerile ja vali oma lemmik disainer!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles