Lugejate moefopaad: liiga palju lõhnaõli ja tähelepanelik elukaaslane

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Tallinn Fashion Weeki lugejamängu raames kirjutasid meile kaks naisteka lugejat. Piletiloosis osalemiseks kirjuta meile, milliseid moeäpardusi on sinuga juhtunud. Ükskõik, kas sul rebenes seelik või sukkpüksid, anna meile teada – mida lõbusam, seda parem!

Sille kirjutab:

Kahjuks või õnneks polegi midagi märkimisväärset juhtunud, eks kindlasti olen riietusega natukene «mööda» pannud, aga ise arvan ju, et olen superstiilne. 

Õnneks mul on väga tähelepanelik elukaaslane, kes kohe ütleb, kui miski ei sobi.

Svea kirjutab:

Minu kõige piinlikum moeäpardus juhtus kahekümnendates. Sain omale uue lemmiklõhna ja panin seda kohe ohtralt peale, siis läksin bussiga tööle, aga kõik inimesed hoidsid minust eemale ja vaatasid imelikult. Olin ikka väga palju seda head lõhna peale pannud ja tööle jõudes läksin duši alla.

Õnneks töökaaslased mulle märkust ei teinud liigse lõhnapilve pärast või õnnestus mul suurem osa maha pesta, seda ei tea ma tänaseni, aga enda lõhnastamisel olen ikka väga ettevaatlik nüüd.

***

Loos kestab 16. oktoobrini (kaasa arvatud) ning kirju ootame aadressil naine@postimees.ee. Kõikide vastanute vahel kuulutatakse 17. oktoobril välja võitjad, kellega võetakse ühendust. Piletid on välja pannud Tallinn Fashion Week.

Kliki reklaamiribale ja vali oma lemmikdisainer!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles