Igaühe jaoks on kuskil keegi, kunagi on kohtumise päev…

Verni Leivak
, Arteri toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imbi Viirok.
Imbi Viirok. Foto: Eero Vabamägi

Rahvusvaheliselt sertifitseeritud suhtenõustaja, USAs Relationship Coaching Institute’i lõpetanud Imbi Viirok tunnistab, et viimastel aastatel on lisaks abi otsivatele paaridele hakanud üle tema nõustamiskabineti läve astuma aina enam ka üksikuid inimesi, kes unistavad õnnelikust paarisuhtest.

Suhtenõustaja Imbi Viirok ütleb, et kuna teda on inimhingedes toimuv alati huvitanud, vahetas ta seitse aastat tagasi ärikoolituse valdkonna «sügavamale inimese sisse minemise» vastu. «Suhted on ju inimese elus kõige alus, sellest sõltub, kui õnnelikud või õnnetud me oleme,» mainib ta. Ameerikaski õppis ta just lahenduste leidmisele keskendunud nõustamisviisi ja nii leiabki Viirok, et suhetes saaks paljusid ebameeldivaid seiku ära hoida, kui oskaksime nendega juba suhet luues arvestada. Ta nimetab seda teadlikuks tutvumiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles