Vaatemänguline moefestival FIBIT tuleb taas

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FIBIT stilistika Külli Piibar
FIBIT stilistika Külli Piibar Foto: Kertin Vasser

Juba järgmise nädala reedel ja laupäeval – 14. Ja 15. oktoobril – toimub Viru Keskuse aatriumis kauaoodatud moefestival FIBIT. Moesõpradeni jõuavadneli erinevat moeetendust, milles on ühendatud sügistalvised maailmamoe trendid Eesti tippstilistide nägemuses ning kodumaiste disainerite looming. Ürituse kõrghetkeks on Eesti kuulsuste ühe lemmikbrändi Iris Janvieri SS’17 kevadsuvise kollektsiooni esmaesitlus.

Viru Keskuse poodide moeparemikku koondavad üksteist ideaalselt täiendavad moeetendused „Võlumaailm“ ja „Peitus“. Kui „Võlumaailmas“ rabab meid  ERKI Moeshow 2016 võitja stilist Mariliis Niine efektne värvide maailm, siis moeetenduses „Peitus“ paneb stilist Külli Piibar meid üllatuma kihtide ja detailide alt avanevate üllatuslike kombinatsioonide ning kargete toonidega. Mõlemad etendused on FIBITi kavas nii reedel kui ka laupäeval.

Samuti saavad moefestivali külastajad mõlemal päeval nautida Kaubamaja sügistalvise hooaja moeetendust, kuhu on koondatud Kaubamaja moekaupade parimad palad ning hooaja kuumimad trendid. Etenduse on kokku pannud Eesti üks tippmoeloojaid Piret Ilves, kes seekord astub üles stilisti rollis.

Eksklusiivselt laupäevase FIBITi päeva ning ühtlasi kogu moefestivali kõrghetkeks on Eesti kuulsuste garderoobis üha rohkem kanda kinnitava moebrändi Iris Janvieri järgmise kevadsuve kollektsioonilt esmakordselt saladuseloori kergitav moeetendus.

FIBIT stilistika Külli Piibar
FIBIT stilistika Külli Piibar Foto: Kertin Vasser

Ajakava 14. oktoober

17.00 Moeetendus “Peitus”, stilist Külli Piibar

17.30 Moeetendus “Võlumaailm”, stilist ERKI Moeshow 2016 võitja Mariliis Niine

18.00 Kaubamaja sügistalvise hooaja moeetendus, stilist Piret Ilves

Ajakava 15. oktoober

12.30 Moeetendus “Peitus”, stilist Külli Piibar

13.00 Moeetendus “Võlumaailm”, stilist ERKI Moeshow 2016 võitja Mariliis Niine

13.30 Kaubamaja sügistalvise hooaja moeetendus, stilist Piret Ilves

15.00 IRIS JANVIER KEVADSUVI 2017 kollektsiooni esmaesitlus

15.30 Moeetendus “Peitus”, stilist Külli Piibar

16.00 Moeetendus “Võlumaailm”, stilist Mariliis Niine

16.30 Kaubamaja sügistalvise hooaja moeetendus, stilist Piret Ilves

Korraldaja jätab endale õiguse ajakavas muudatusi teha.

Viru Keskus on Eesti suurima külastatavusega ostu- ja meelelahutuskeskus, kust leiab lisaks kvaliteetsetele moekaupadele ka Baltimaade suurima ilu – ja juveelitoodete piirkonna, Eesti suurima apteegi ning Londoni raamatumessil nelja maailma parima raamatupoe hulka loetud raamatukaupluse. Keskuses asub ka moodne spordiklubi ning südalinna soodsaim parkimismaja. Lisainfo: www.virukeskus.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles