Kuidas seksides kõige rohkem kaloreid põletada?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Veebruar on romantikakuu ning valentinipäeva lähenemine teeb ootusärevaks – võib-olla loodetakse kalliskive näha, kuid kindlasti oodatakse tavapärasest veelgi erilisemat seksi.

Selleks pole vaja muud kui harjutada – seks on hea sinu figuurile, rääkimata enesetundest. The Stir pani kirja, kui palju kilokaloreid on võimalik armatsemisega põletada.

Kirglik suudlemine: 238 kilokalorit 30 minutiga. Mäletad veel keskkooliaegse kallimaga koosveedetud kirglikke hetki, mil tahtsid tal riided seljast rebida, kuid ei tohtinud? Proovi sama taktikat.

Seksikas eelmäng: suuseksiga põletad poole tunniga sada kilokalorit. Seega õrrita, eruta ja aja ta hulluks ning lisaks sellele, et oled tema silmis seksijumalanna, põletad sama palju kaloreid kui jalutades. Seejärel vahetage rollid.

Vahekord: iga poole tunniga põletad 144 kilokalorit. Et seks kauem kestaks, vaheta asendeid, rütmi ning võid teha ka paariminutilise pausi, et esimest punkti praktiseerida.

Hääled seksimisel: ohked, oiged ja hõisked lisavad poole tunni kohta 80 põletatud kilokalorit. Seega ütle mehele täpselt, mida soovid ja anna talle mõista, et seda naudid.

Orgasm: 21 kilokalorit põletatud. Energiakulu loomulikult suureneb, kui saad mitu orgasmi järjest.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles