Kaheksa põhjust, miks kohtinguäpid on tänapäeva parimad leiutised

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

See aeg on möödas, kui pidi varjama, et loodad interneti kaudu omale partnerit leida. Tänapäeval on see täiesti normaalne ja kõik otsivad kohtinguäppide kaudu kaaslast. Kes veel arvab, et kohtingurakendusi kasutavad ainult imelikud ja näotud inimesed, siis eksib rängalt.

Siin on kaheksa põhjust, miks tinderamine ja teiste kohtinguäppide kasutamine on täiesti normaalne viis, kuidas kaaslast leida, vahendab Elite Daily.

  1. See ei ole enam tabu. Kõik tinderdavad või kasutavad teisi kohtinguäppe, selles ei ole midagi ebanormaalset.
  2. See tähendab seda, et sul on valikut. Lisaks tavalisele sotsiaalsele tutvumisele on sul võimalik uute inimestega tutvuda läbi interneti.
  3. Sa tutvud võõraste inimestega. Nad ei pea olema su sõbra sõbrad või endise kaaslase tuttavad, sest sul on võimalus tutvuda täiesti uute inimestega.
  4. Sa saad harjutada. Oled uus deitimismaailmas? Ära muretse, meres on palju kalu, kellega suhtlemist harjutada.
  5. Sa võid kohtuda kellegagi samal ajal, kui sa vedeled kodus diivanil. Sa võid kohtuda oma tulevasega samal ajal, kui käib su lemmiksari ja sa vedel koduriietes diivanil. Super!

    6. Kohtinguäppe kasutavad täiesti normaalsed inimesed.

  1. Sa võid kohtuda ükskõik kellega ja ükskõik, mis eesmärgil. Ei otsi suhet? Pole hullu, kindlasti on ka teisi, kes ei ole valmis tõsiseks suhteks.
  2. Sa võid keskenduda ka suhte otsingule. Tegelikult on kohtinguäppides ka selliseid mehi, kes otsivad pikaajalist kaaslast. Lootust on, et kohtad seal oma tulevast abikaasat. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles