Sügistrendide värvid: Potter’s Clay – oranž

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: osta.ee

Pantone Potter’s Clay näol on tegemist oranži-pruunika tooniga, mis on inspireeritud eelkõige voolimissavist. Sellest värvist õhkub nii tugevalt sügisehõngu, et kui mõni hetk tagasi veel ei uskunud, et suvi on läbi, siis nüüd on asi selgemast selgem. Peale igapäevaste kangaste võib Potter’s Clay’d leida poodides seemisnaha ja kudumitena.

Sügisega käib kaasas alati äratuntav omapärane lõhn, segu langenud lehtedest ja jahedast õhust. Aga miks mitte natuke sügisehõngu ka oma koju lasta? Magrada astelpajuseep magus-apelsiniga on koostisosade poolest täiuslik taimsete vitamiinide pomm. Ja ka nimi kõlab juba nii maitsvalt, rääkimata siis lõhnast, kirjutab osta.ee meoblogi.

Kätte on jõudnud viimane aeg, et endale midagi sooja ja mõnusat soetada, millega kaitsta end külmade sügistuulte eest. Kudumid on ilmselt meie ilmastikuoludes kõige olulisemad tooted, millega jahedatele ilmadele vastu astuda. Alpaka ja meriinovilla segust kampsun on maailma kõige soojem ja pehmem toode ning täpselt meie kõigi vajaduste jaoks loodud.

Double L knits asümmeetrilise värvilahendusega kampsunid on inspireeritud Eesti linnadest ning maastikest. Igasse kampsunisse on värvi ja mustriga kodeeritud ainulaadne lugu. Alpaka ja soojast meriinovilla segust käsitsi valmistatud kudumid annavad kandjale nii sooja, kui lisavad erilist rõõmu just tänu oma erksavärvilisusele.

Ööloom on näotekk (või unemask, kui soovid olla vanamoodne), mis kasutab loomade ürgset jõudu. Miks? Sest erinevalt inimesest pole ühelgi loomal olnud kunagi probleemi unega. Keskmine inimene veedab magades ligi 200 000 tundi – kokku üle 22 aasta. See on liiga suur osa elust, et magamist mitte tõsiselt võtta. Öölooma näotekid on disainitud Karmen Heinmaa poolt ning valmistatud headest unenägudest, loomajõust ja pehmest eestimaisest vildist. Näotekkide tagumine külg on tehtud flanellist, mis on näo vastas hästi mõnus ja pehme.

Öölooma lustakas unemask sobib inimesele, kes palju reisib ning kes erksate linnatulede valgel sõba silmale ei saa. Samuti lahendab mask igivana probleemi, mida perekonnaliikmele ja sõbrale sünnipäevaks või mõneks muuks tähtpäevaks kinkida. NB! Ööloom võib, aga ei pruugi kaitsta sind kurjade vaimude eest. 

Nahast kaarditaskust rääkides kõnetan ehk rohkem meesterahvaid, kuid sellegipoolest pole ka naistel tasku omamine keelatud. Kui kohe üldse ei meeldi seda suurt ja kohmakat rahakotti kaasas vedada, siis tänases valikus olev Aadamsoo Design kaarditasku on lihtsalt ideaalne. Kõik eluks vajalik mahub kenasti ära. Lisaks on  kaarditasku  valmistatud päris nahast, mis muudab ta kauakestvaks ja vastupidavaks. Tooteid iseloomustab läbimõeldus, aegumatus  ja minimalistlik stiil.

Jätkan taas soojuse otsingute lainel ning leidsin selleks 100 protsenti villased retuusid/karupüksid. Sõna «karupüksid» tekitab juba veidi nostalgiat ja veel erilisemaks teeb need püksid asjaolu, et pükstel olev muster on inspireeritud meie etnograafilisest pärandist.

Disainer Liina Viira karupüksid on inspireeritud meie vanaemade poolt kasutatud kinda- ja sokimustritest, millele ta soovib anda uue võimaluse, kasutades neid kaasaegse tänavamoe võtmes. Soojalt riietumine ei tähenda, et peaks välja nägema kui vormitu kubujuss. Soe kampsun või karupüksid võivad olla ka cool’id!

Liina leiab, et vill on parim materjal maailmas. Niivõrd praktiline ja paljude kasutusvõimalustega. Vill on hea temperatuuri reguleerija, annab sooja külma korral ja kui on soe, siis hingab ning ei aja higistama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles