Pisikesed printsid ja printsessid teevad moevõistlustel ilma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hiljuti Eestist valitud andekad lapsmodellid saavutasid suurimatel rahvusvahelistel laste kunsti- ja moesündmustel kõrged tulemused.

Sel suvel tõi 9-aastane Anna Torgašova Eestisse Festival Model & Talent World 2016 grand prix, võites veel auhinna parima modellikõndimise eest. Kuueaastane Simone-Rinell Pärna sai samuti peaauhinna juba teisel laste moe- ja talendikonkursil  Children of Universe 2016.

Võluvad õde-venda, kuueaastane Kenneth Andre Luzgin ja 12-aastane Michelle Merlen Eek pälvisid Little Mister Planet 2016 ning Little Miss Planet 2016 - I printsess tiitlid samanimelises maailmafinaalis.

Eesti lapsmodellide agentuur Star Kids Agency annab nii ettevalmistuse kui ka portfoolio vastavalt kõrgetele rahvusvahelistele standarditele. Samuti võimaldatakse nende rakendamise ja eneseteostamise võimalusi parimatel maailmasündmustel.

Lapsed, kes läbisid augustis kohaliku eelvooru L'Officiel Kids Topmodel Estonia, võtsid osa kõige stiilsemast laste moesündmusest Baltimaades koostöös tippajakirjaga – moekruiisist L'Officiel Kids Fashion Cruise 2016, näidates erinevate riikide brände moeshow'del Riia-Stockholm-Riia praami pardal. Tähelend jätkus, kui kolm Star Kids lapsmodelli valiti Moskva Moenädala (Moscow Fashion Week 2016) moeshow'le.

Nii kaua, kui algajad-modellid valmistuvad selleks tõsiseks ürituseks, jätkub Star Kids agentuuris järgmine casting, samuti oktoobri lõpus toimuva Moscow Fashion Week'i jaoks. Kandideerimine on nüüdsest võimalik ka lastel, kelle pikkuseks on 138-158 cm. Et osaleda live-castingul tuleb külastada Star Kids kodulehekülge. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles