Kim Kardashian õpetab, kuidas teha ideaalset selfit

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanye West ja Kim Kardashian
Kanye West ja Kim Kardashian Foto: Andy Kropa/AP

Kõik teavad, et Kim on päris osav, kui asi puudutav iseenda pildistamist sotsiaalmeedia jaoks. Ta võib ükskõik, mis hetkel teha endast või endast koos fänniga ideaalse selfi. Kuidas ta seda teeb? Mis on Kimi saladus?

Cosmopolitani vahendusel saame lugeda, mis on Kimi nõuanded, kuidas teha äge ja ilus selfi.

  1. Veendu, et valgus oleks suurepärane. Kim selgitab, et oluline on rõhutada kõiki neid asju, mida sa tahad, et vaataja näeks ning varjutada neid asju, mis on pildil mitte nii ilusad või vähem olulised. Mida parem valgus, seda parem pilt tuleb. Hämaras on näiteks väga keeruline head pilti saada.
  2. Lõug alla ja kaamera üles. Kim on mitu korda öelnud, et tema saladus on alati hoida lõug all ja kaamera natukene üleval, mis toob näojooned paremini esile. 
  3. Huuled prunti. «Mulle meeldib natukene huultega mängida, sest see rõhutab põsesarnasid, aga «duckface» ajab inimsed hulluks,» selgitab staar. Alati võib proovida natukene mahedamat varianti, näiteks seda, mida Olseni kaksikud teevad.  
  4. Lõika pilt täiuslikuks. «Kui sulle midagi enda keha juures või pildil ei meeldi, siis lihtsalt lõika see välja,» soovitab Kim.
  5. Tuuni oma pilte. Maailmas on nii palju erinevaid rakendusi, millega oma pilte natukene paremaks muuta. Lisa valgust või kontrasti, tee pilt teravamaks või vastupidi natukene udusemaks ja nii edasi.
  6. Võtta appi tavaline kaamera. Kim tunnistas, et mõne selfi tegemisel kasutab ta tavalist kaamerat, mistõttu tunduvad need eriti hea kvaliteediga ja on peaaegu täiuslikud. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles