Mida kanda ja mida mitte kanda esimesel kohtingul?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sven Hoffmann/Caro/Scanpix

Esimene kohting võib olla üsna stressirohke, sest peas on nii palju mõtteid. Kas su kaaslane on päris elus sama lahe, kui internetis tundus? Millest võiksite omavahel rääkida? Kõige viimane asi, mille pärast sa esimesel kohtingul tahad muretseda, on see, et su uued kõrged kingad panevad su jalad valutama või mitte.

Seepärast jagas PureWow meiega nimekirja asjadest, mida ei peaks ilmselt esimesel kohtingul kandma.

1. Uus paar kõrgeid kingi

Isegi, kui nad näevad imeilusad välja, siis esimesele kohtingule ei ole neid mõistlik jalga panna. Sa ei ole neid sisse kandnud ja nad ilmselt panevad su jalad valutama, rääkimata sellest, kui su kaaslane tahaks pärast õhtusööki näiteks jalutama minna.

2. Midagi, milles sa ei tunne ennast mugavalt

Näiteks liiga lühike miniseelik või liiga ümber kleit on ilmselgelt ebamugavad riided, mida kohtinguõhtul kanda. Pidevalt ebamugavalt niheledes ja ennast sättides jätad sa kaaslasele ebakindla mulje.

3. Liiga palju lõhnaõli

See nõuanne on rohkem iluvaldkonnast, aga väga tõsi. Ära lämmata oma kaaslast tugeva lõhnaga.

4. Midagi, mis ei sobi kokku kohtumispaigaga

Kokkulepitud kohtumispaiga suhtes saab alati natukene ennetavat tööd teha, et teada saada, mis atmosfäär seal asetseb. Kui sa ilmud kohale liiga üleslööduna või vastupidi näed piduliku koha jaoks liiga tavaline välja, siis sa tunned ennast ebamugavalt ja mõtled oma vea peale terve õhtu.

5. Midagi, mis ei tundu sinu

Naistele suunatud artiklid sisaldavad tavaliselt tüüpilisi soovitusi nagu ümber teksad, siidist pluus ja kõrged kontsad või seksikas kleit. Kui sa tunned, et see ei ole üldse sina, siis ära pane neid asju selga. Riietu vastavalt oma stiilile ja jää endale truuks.

Mida võiks esimesel kohtingul kanda?

See muidugi sõltub inimesest, aga mõtle, millises kostüümis tundsid sa ennast viimati kõige paremini ja pane see selga. Lihtne: riietu iseenda jaoks ja see teeb sind enesekindlaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles