Retseptisoovitus: Seekh kebab lambahakklihaga

Seekh kebab lambahakklihaga

FOTO: Andres Raudjalg

Uuenenud Santa Maria maitseainetesari pakub värskeid võimalusi eksootiliste maitsetega katsetamiseks. Proovi näiteks lambahakklihast kebabi! Retsepti   autor on Toiduakadeemia peakokk Tarvo Kullamaa.

Vaja läheb:

  • lambahakkliha 500 g
  • Santa Maria Seekh Kebab maitseainesegu 1 pakk
  • Santa Maria täisteratortilla 8 tk
  • Santa Maria Raita kaste 1 pakk
  • puane sibul 1 tk
  • lambsalat 150 g
  • tomat 2 tk

Eeltöö:

Sega hakkliha maitseaineseguga. Vormi hakklihasegust pall ja vajuta piklikuks. Lõika sibulast ribad ja tomatist viilud. Sega kokku raita kaste.

Valmistamine:

Pane kebabid eelsoojendatud ahju 190 kraadi juurde küpsema. Kuumuta tortillad pannil. Serveeri kõik koostisosad eradi vaagnatelt, et inimesed saaksid ise tortillad täita. Serveerides võid kebabist lõigata viilud.

Tagasi üles