Retseptisoovitus: Korea Bulgogi sealihaga

Korea Bulgogi sealihaga

FOTO: Andres Raudjalg

Uuenenud Santa Maria maitseainetesari pakub värskeid võimalusi eksootiliste maitsetega katsetamiseks. Proovi näiteks Korea Bulgogit! Retsepti   autor on Toiduakadeemia peakokk Tarvo Kullamaa.

Vaja läheb:

  • Sea sisefilee 1 tk
  • Santa Maria Korea Bulgogi maitseainesegu 1 pakk
  • Toiduõli
  • Santa Maria Riisinuudlid 1 pakk
  • Seesamiõli 2 spl
  • Santa Maria Soja kaste 4 spl
  • Muna 1 tk
  • Porgand 1 tk

Eeltöö:

Puhasta liha ja lõika ribadeks. Sega kokku õli, vesi ja maitseainesegu. Marineeri liha. Pane nuudlid käesooja vette likku. 

Valmistamine: 

Kuumuta pann ja vala sinna õli. Klopi laht munad ja nirista peene joana kuuma õlisse. Lisa pannile porgand ja küüslauk, kohe seejärel ka leotatud nuudlid. Prae minut ja maitsesta sojakastme ning seesamiõliga. Kuumuta samaaegselt teine pann ja prae seal lihad. Serveeri nuudlid ja lihad eraldi.

Tagasi üles