Retseptisoovitus: Paneng red curry veise sisefileega

Paneng red curry

FOTO: Andres Raudjalg

Uuenenud Santa Maria maitseainetesari pakub uusi võimalusi eksootiliste maitsetega katsetamiseks. Proovi näiteks punase karriga veise sisefileedi! Retsepti autor on Toiduakadeemia peakokk Tarvo Kullamaa.

Vaja läheb:

  • veise sisefilee 1 tk
  • Santa Maria Paneng red curry maitseainesegu 2 pakki
  • kirsstomat 500 g
  • suhkruhernes 200 g
  • Santa Maria kreemjas kookospiim 2 pakki
  • kalakaste
  • suhkur
  • maisitärklis
  • riis
Eeltöö:
Puhasta liha ja lõika viiludeks. Lõika pooleks kirsstomatid. Tükelda suhkruhernes.
 
Valmistamine:
Kuumuta pann õliga ja lisa paneng curry. Prae karrisegus lihaviilud. Pane juurde suhkruherned ja lisa kookospiim. Vajadusel maitsesta (suhkur, kalakaste)ja paksenda (vesi + maisitärklis). Lisa kirsstomatid ja serveeri aurutatud riisiga.
Tagasi üles