Retseptisoovitus: ramen supp muna, spinati ja mungoa idanditega

Ramen supp

FOTO: Andres Raudjalg

Uuenenud Santa Maria maitseainetesari pakub uusi võimalusi eksootiliste maitsetega katsetamiseks. Proovi näiteks hiinapärast ramenisuppi! Retsepti   autor on Toiduakadeemia peakokk Tarvo Kullamaa.

Vaja läheb:

  • Santa Maria Ramen nuudlid 100 g
  • Oscari veiseliha fond (vm veiseliha fondi) 1 spl (maitse järgi)
  • vett 600 ml
  • Santa Maria Tamari tume soja 1 spl
  • küüslauk 1 küüs
  • Santa Maria Tellicherry must pipar maitse järgi
  • mungoa idandid 60 g
  • beebispinat 50 g
  • muna 2 tk
  • roheline sibul
  • koriander

Eeltöö:

Keeda munad 10 min, jahuta, koori ja viiluta. Pane nuudlid käesooja vette likku. Keeda fondist puljong ja lisa sinna hakitud küüslauk ning soja. Haki peeneks sibul ja puhasta koriander.
 
Valmistamine:
Pane supikaussidesse leotatud nuudlid, idud ja spinat. Tõsta kaussi puljong. Lisa munaviilud ja dekoreeri koriandri ning rohelise sibulaga.
Tagasi üles