Tyra Banks: edust ja kallitest rõivastest

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyra Banks 24.septembril Cosmopolitani Fun Fearless Money konverentsil
Tyra Banks 24.septembril Cosmopolitani Fun Fearless Money konverentsil Foto: GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Scanpix

Hiljuti toimus Cosmopolitani ja SoFi koostöös suur konverents, kus said sõna maailma kõige suuremad nimed poliitika, hariduse, fitnessi ja moetööstuse alalt. Nad jagasid kuulajatega oma kõige valusamaid õppetunde ja tarkusi selle kohta, kuidas olla edukas karjääriinimene. Tyra Banks rääkis oma tarbmisharjumustest ja sellest, mis teda innustab olema omal alal edukas. 

Teiste seas esines ka supermodell ja mogul Tyra Banks. Naine üllatas kuulajaid oma tarbimisharjumustest rääkimisega. Näiteks ei ööbi ta mitte kunagi kõige kallimates hotellides, vaid valib alati natukene taskukohasema ja õdusema variandi. 

Supermodell ja mogul Tyra Banks
Supermodell ja mogul Tyra Banks Foto: GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Scanpix

Lisaks avaldas Tyra saladuse, et ta ei ole mitte kunagi olnud suur kallite brändirõivaste ostja, sest tal tekib tunne, et ta saa neid endale lubada. Maailma kallim äritänav Viies avenüü ja Rodeo tänav Los Angeleses jätavad naist külmaks ja temasõnul hoiab see teda liigselt kulutamast.

­«Ma vist ei leia hirmkallitel riietel seda väärtust. Võib olla sellepärast ma ei kuluta nende peale. Aga ma ostan maja, mis on palju rohkem väärt ja võib olla see maja saab kunagi investeeringuks. Riided nagu ka auto kaotavad kohe poest väljudes oma väärtuse,» selgitab Tyra kuulajatele.

Edu on Tyra Banksi meelest rohkem kui ainult raha ja selle taga on ind midagi tegema. Mõned inimesed sünnivad innukamana kui teised, aga teistel lööb innukus välja teatud situatsioonis. Tyra ajendiks oli tema perekond. Kerge rivaalitsemine õdede ja vendade vahel tõukab teda alati püstitatud eesmärke saavutama. Lisaks nägi Tyra, kui raske ta emal oli, sest ta ei olnud oma otsustes rahaliselt vaba, et õnnetust abielust välja pääseda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles