Moemaius: Katrin Kuldma uus sügiskollektsioon

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sügis on disaini- ja moemaailmas alanud. AMANAJEDA by Katrin Kuldma uute sügiskollektsioonide esitlused toimusid Amanjeda butiigis Kentmanni tänaval ja Disainiöö rõivadisaini etendusel Kultuurikatlas.

Amanjeda butiigi esitlus toimus läbi kahe galeriikorruse butiigi, moelavaks muutus ka maailma tipptasemel sisustusdisaini pakkuv Astiex Sisustusgalerii. Soengukunst valmis Tamara Korjagina käe all. Lisaks moele tutvustati Eesti arstide poolt loodud luksuslikku nahahooldussarja D’Difference, Domina Elegans naistele ja Dominus For Men meestele.

Dsainiöö rõivadisaini etendus Kultuurikatlas tõi laiema publiku ette AMANJEDA by Katrin Kuldma Nordic Outdoor esmaklassilise talveriiete kollektsiooni. Amanjeda luksuslikult soojades Loro Piana Storm System villakangastest jakkides ja mantlites võib talvest ja põhjamaisest kargest ilmast vaid rõõmu tunda.

Disainiöö fesivali raames esitleti lisaks rõivakollektsioonile ka AMANJEDA with Loro Piana Interiors modernselt luksuslikku diivanit. AMANJEDA with Loro Piana pehme mööbli sari valmib koostöös Eesti mööblitootjaga Neiser. Ühendatud on maailmatasemel vabriku tehnoloogilised võimalused, disaineri nägemus funktsionaalsetest proportsioonidest ning maailma tippklassi kangad.

Hõrkude jookidega kostitas septembrikuistel disainiõhtutel Rein Kasela Veinituba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles