Galerii: Diana Arno uus kollektsioon toob pilti suurimad moetrendid ja legendaarsed klassikud

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Stiilne võrdub mugav, tõestab Diana Arno. Tema sügistalvist disainerloomingut ilmestavad hiigeltaskud on piisavalt mahukad, et muuta käekoti kaasas kandmine ebavajalikuks harjumuseks.

Diana Arno bränd on oma armastuse detailide vastu tuntud siin- ja sealpool piiri. Ja kas saakski teisiti, eriti nüüd, kui moetrende dikteerivad mängulised 70ndandad ja sõjahõnguline romantika? 

Taskud täis moodi

Militaristlikke suundi tähistavad Diana Arno sügistalvises kollektsioonis suured, lausa hiiglaslikud taskud. Need julged moemärgid kaunistavad mantleid, kontorikleite ja isegi glamuurseid õhtutualette.

70ndate briis

Romantilised retronoodid on viimaste aastatega mõjutanud iga stiilse naise garderoobi. Loomulikult ei puudu väljendusrikkad volangid ja rüüžid ka Diana Arno värskest rõivakollektsioonist. Lihtsalõikelisi kleite soovitab disainer sel hooajal kanda aga kõrge kaelusega pulloveri seltsis, mis lisab look’ile ihaldatud 70ndate hõngu.

Ultranaiselik pits ja looduslikud alatoonid

Diana Arno õhtutualettide märksõnaks on võluv naiselikkus. Maani ulatuvad kleidid toovad esile figuuri kaunid kurvid, nahka paljastav pits mõjub intrigeerivalt. Looduslikes värvitoonides valminud šikid rõivad annavad naisilule kahtlemata uue definitsiooni.

Diana Arno loomingul saad silma peal hoida ka Instagramis ja Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles