Kuus saladust, kuidas saada eriti pehmet nahka

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Isegi väga heade geenide korral ei jää nahk laitmatult siledaks ja pehmeks, kui halb eluviis sellele pidevalt vastu töötab. Selleks, et nahk püsiks terve, tuleb selle eest hoolitseda. 

Õnneks on õige nahahooldus tegelikult väga lihtne. Pure Wow õpetab, mida tuleb sileda naha nimel teha.

Pese nägu igal õhtul. Peale meigi ja higi koguneb näonahale ka mustuse- ja tolmukiht, mis tuleks maha pesta, et nahk saaks täita oma eesmärki. Põhjalik igaõhtune puhastus kindlustab selle, et naha pealmine kiht epidermis oleks terve ja pehme.

Koori regulaarselt. Korra nädalas tuleks end koorida teralise koorijaga, keskendudes kuivematele laikudele küünarnukkidel, põlvedel ja jalgadel. Näol kasuta üle päeva keemilist koorijat, milles on kas glükooli või piimhapet, et surnud naharakke eemaldada ja jumet värskendada.

Kanna nahatooted näole strateegilises järjekorras. Sisuliselt tähendab see seda, et kõige esimesena läheb peale kõige kergema tekstuuriga toode ja paksem jääb viimaseks. Näiteks: naha puhastusvahend, toonik (kui kasutad), seerum või õli ja niisutav näokreem. Nii imenduvad ained nahka kõige paremini ja niiskus ei lähe kaduma.

Ära jää kreemitamisega hiljaks. Kui astud duši alt või vannist välja, hakkab kell tiksuma. Näohooldustooted tuleks nahale kanda kohe pärast pesu, kuniks nahk on veel pesust niiske. Nii jääb see kindlasti pärast pehmeks.

Tee regulaarselt trenni. Treening parandab vereringet ja toob naha alla rohkem hapnikku, mis annabki trennijärgselt kauni rõõsa jume. Pikenda seda kiire dušiga, et nahka puhtaks saada ja kanna kohe näole endale sobivad nahahooldustooted.

Kostita oma näonahka maskidega. Aeg-ajalt tasub end veidi poputada. Kui märkad, et näonahk on muutunud jumetuks ja tundub kuivavõitu, tee maski. Kui tunned, nahk vajab eriti palju niisutust, kanna maski alla lisaks niisutavat seerumit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles