Tauri Tallermaa leidis hingesugulase

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolitaja Tauri Tallermaa
Koolitaja Tauri Tallermaa Foto: Erakogu

Mälutreener Tauri Tallermaa (42) uus armastatu on Elizabeth Ardeni ilutoodete Ida-Euroopa müügijuht Maris Kehva (35), kes usub, et on saanud oma abikaasa kaotuse järel teise võimaluse olla õnnelik, saab teada värskest Kroonikast.

Nimelt suri Marise 37-aastane abikaasa, kellega tal on ühine kuueaastane laps, möödunud aasta juunis kaasasündinud terviserikke tõttu.

Taurit tundis Maris enda sõnul oma abikaasa sõbra kaudu. «Ja meil tekkis alguses pigem vaimne side - ta aitas mul sellest traumast üle saada. Mul olid mälus lüngad ja koos püüdsime leida mingit lahendust mälu taastamiseks,» selgitas Maris.

Kuigi kõik on käinud väga kiiresti, tunnistas Tauri, et ta pole kunagi enne uskunud hingesugulusse, kuid on praegu sunnitud oma sõnu sööma.

Et Tauril on Marikaga ühine laps, suhtlevad nad mehe sõnul igapäevaselt edasi - Marika jäi elama nende Nõmme koju, Tauri kolis aga kolme nädala eest Marise Suurupi elamisse.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles