Vaata pilte: moekad pisipõnnid vallutavad Instagrami ja sinu südame

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

4-aastane Isabella ja 2-aastane Scarlett on ise nii väikesed, et ei oska Instagrami kasutagi, kuid on sellegipoolest kuulsad ja nende ahhetamapanevat stiili jälgib üle 32000 inimese. Tüdrukute ema Stacy Drenk on teinud neist tõelised staarid.

Californias elav tervisenõustaja Satacy Drenk ütles Cosmopolitanile antud intervjuus, et tal on alati olnud suur kirg moe vastu. «Mul oli varem kõrgmoe butiik. Kui ma lapsed sain, müüsin poe maha ja olen edasi tegelenud moega koos tütardega. Alati kui end uhkelt riidesse panime, siis tegin pilti. Mulle tundus, et see meeldis neile nii väga, et tegingi Instagrami konto @DrenkGirls.» 

Peagi hakkasid emaga ühendust võtma väiksemad poed, et ta neile reklaami teeks. «Ma tean omast käest, kui raske on väiksematel poodidel pinnal püsida, mistõttu kasutasin hea meelega fotograafiat toetamaks tublisid väikeettevõtjaid ja rahuldamaks meie endi moevajadusi!»

Väikestele õdedele meeldib jälgida ka kuulsuste stiili. Nende suurteks eeskujudeks on näiteks  Taylor Swift ja Selena Gomez.

Populaarseks saanud Instagrami konto abil õpetab naine lastele ka heategevust. Möödunud jõulude ajal saatsid nad puudustkannatavatele lastele mänguasju. 

Tegelikult ei ole Isabella ja Scarlett ise arugi saanud, et nad on tuntud ja mida see võiks tähendada. «Neil pole õrna aimugi. Nad lihtsalt teavad, et neil on palju sõpru,» selgitab ema. «Nad saavad vaevalt arugi, et neist pilti tehakse, sest sellele kulub niivõrd vähe aega ja kuna see tuleb neil loomulikult välja, võtab pildistamine vähem kui 10 minutit! Enamasti vaatame, et sellele järgneks midagi lõbusat nagu pargis mängimine, ujumine või vahel ka Disneyland. Tihti teeme neid pilte koos laste parimate sõpradega ja pärast saavad nad mängima minna.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles