Kas inimesed petaksid pigem võõra või tuttavaga?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media / Scanpix

75 protsenti mehi ja naisi tunnistasid, et nad petaksid pigem inimesega, keda nad ei tunne või kes on neile võõras. Miks?

Inimesed tunnistasid, et tundmatu inimesega pettes ei teki neis süümepiinu, kui nad ei ole võõraga hiljem sõbralikud. Lisaks arvas 25 protsenti inimestest, et võõraga pettes on neil väiksem tõenäosus vahele jääda, kui näiteks kolleegi, naabri või perekonnatuttavaga keelatud suhtes olnuna.

Üks viiendik vastanutest arvas, et nad tunnevad ennast võõraga mugavamalt, sest nad saavad olla täpselt sellised, nagu tahavad ja 18 protsenti arvas lihtsalt, et seks võõra inimesega on põnevam, vahendab Female First.

Petjad kardavad vahele jääda, kui nad magavad kellegagi, keda nad teavad. Mõned petjad tahavad lihtsalt lõbusat ja murevaba afääri, aga seksides kellegagi, keda sa juba varem tead, kaasnevad sellega enamasti tõsisemad suhted, mida petja tegelikult vältida soovib. Alati on võimalus, et teisel osapoolel tekivad tunded ja see ei ole afääri eesmärk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles