Tüüpiline viga, mida inimesed tomatitega söögivalmistamisel teevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media / Scanpix

Tomatid on ühed kõige tavalisemad köögiviljad, mida söögivalmistamisel kasutatakse. Lõika tükkideks ja tõsta teiste vajalike komponentide hulka, kui keeruline see olla saab? Selgub, et tomatiseemnetel ja sellel, mida nendega tegema peab, on väga suur tähtsus. 

Kui sa purustad tomateid suppi või kastmesse: Jäta seemned alles, sest nad annavad roale teise dimensiooni ja rikkama maitse. Korralikult purustatuna ei pea sa kartma, et seemned jäävad hammaste vahele ja rikkuvad sellega toiduelamuse, vahendab PureWow.

Kui sa lisad tomateid salatisse, salsasse või omletti: Sellisel juhul tuleks pigem seemned tomatist välja urgitseda ja ära visata. Nad võivad rikkuda toidu konsistentsi ning muuta selle vesiseks ja kleepuvaks. Salatilehed võivad liigse niiskuse tulemusel närbuda.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles