Kuus asja, mida mehed tegelikult voodis tahavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Muidugi ei taha naised, et mehed dikteeriksid, kuidas nad voodis käituma peavad, kirjutab Cosmopolitanis Frank Cobola. Kuid juhul, kui tahame ikkagi heita pilku mehe mõttemaailma, on vähemalt Franki sõnul asjad üsna lihtsad. Ta loetleb kuus asja, mida enamik mehi voodis tahaksid.

  1. Me tahame dirty talk'i. Sa ei pea sündmuste käiku pidevalt kirjeldama, kuid võid üllatuda, mida mõni hästi ajastatud fraas siin või seal mehele teha võib. Kõik ei ole selles muidugi osavad, kuid pole ka mingit vajadust oma mugavustsoonist liiga kaugele minna. «Kõvemini», «issand, nii hea» – need töötavad!
  2. Me tahame, et sa teinekord kontrolli enda kätesse võtaksid. On vähe asju, mis oleks kuumemad kui naine, kes teab, mida ta tahab. Seda on kutile võimalik mitmel eri viisil mõista anda, sa ei pea haarama piitsa järele. See ei pea olema midagi keerukat või räpast, piisab, kui mehe teinekord voodile lükkad või tema käsi peal olles kinni hoiad.
  3. Me tahame, et sa pakuksid välja uusi asendeid. Meile meeldib, kui meid voodis proovile pannakse! Kui sa oled avastanud mõne uue poosi, mida sa proovida tahaksid, siis anna aga tuld! Ära muretse, kas valitud asend lõpuks ka töötab, lõbu seisneb katsetamises.
  4. Me tahame üllatuda. Jah, mõned mehed võivad ehmatada, kui madratsi alt vibraatori välja võtad, kuid uusi asju tasub kindlasti katsetada. Sa võid ka seksist üllatuse teha, hüpates mehele kaela hetkel, mil ta seda ei oota.
  5. Meile meeldib sind vaadata. Visuaalne stimulatsioon on mehe jaoks väga erutav. Kui sa valid asendid, mis pakuvad võimaluse sind täies ilus jälgida, ajab see meid hulluks. Kui end eriti kuraasikalt tunned, lase mehel end vaadata, kui sa end katsud – boonusena näitab see talle, mis sulle meeldib.
  6. Me tahame, et sa söödaksid meile pitsat. «See võib töötada ainult minu puhul, aga mul on tunne, et see pole siiski päris nii,» tõdeb Frank lõpetuseks.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles