Sügis toob küüntele kaunid küünekleebised

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kylie Jenner hoiab kätt trendipulsil.
Kylie Jenner hoiab kätt trendipulsil. Foto: Xposure / Scanpix

Kui tahad peagi saabuvas kirevas sügises silma paista unikaalse ja kauni maniküüriga, siis tasub küünte kaunistamisel eeskuju võtta ameeriklaste kleepsutehnikast.

Sügis toob loodusesse värvikirevuse ja lisaks värvikatele küünelakkidele saab küüsi sügiseselt värvikirevaks muuta ka eriilmeliste kleepsudega, teavad TrendNailsi küünespetsialistid. Nende abil saad luua just sulle meeldivaid värvikombinatsioone. Küünekleepse nimetatakse Ameerikas ka «küünevinüülideks» ja sügis on nende võlude avastamiseks ja küünte kaunistamiseks just sobivaim aeg.

Küünekleebised on peenikesed kleepsukesed, mille abiga teha küüntele erivärvilisi põnevaid mustreid. Kleebiseid võib küünele panna mitu korda ja nii saavutad just sinu jaoks omapärase ning soovitud tulemuse.

Sügisel langevad puudelt lehed täiesti suvaliselt, täpselt nii nagu loodus soovib. Nõnda saad sinagi küünekleepse kasutades panna tööle oma loovuse ja järgida kasvõi ainult hetkeemotsiooni. Küünekleepse on mitmevärvilisi ja igasuguse kujuga. Nende seast leiad siksakke, kolmnurki, triipe, südameid, kiisukesi, vahtralehti ning erinevaid lilli ja mustreid.

Küünekleebis sobib kenasti ka jätkuvalt moes oleva kandilise küünejoone täienduseks ja passib lustliku suvemeenutusena särama nii tudengite kui ka äridaami küüntele.

Kuidas küünekleepse kasutada?

  • Alustuseks kata küüned aluslakiga;
  • järgmisena kanna küüntele soovitud lakk, võid kasutada mitut erinevat;
  • lase lakil täielikult kuivada ja alles siis aseta küüntele soovitud kleebised;
  • nüüd on kaks võimalust – kas jätad valitud kleebise küünele ja katad selle pealislakiga, või lakid kleebise üle teist värvi lakiga ning eemaldad kleebise veel märja küünelaki pealt. Pelgama ei pea, sest küünekleebised on mõeldud nii ära tõmbamiseks kui ka küünele jätmiseks. Nende äravõtmine on kerge;
  • kui valid küünekleepsu eemaldamise, lase küünelakil taas täielikult kuivada ja alles siis kata küüned pealislakiga;
  • küünekleepsu küünele jättes saad kiiresti õhtuks sobiva ja kindlasti originaalse maniküüri. Riski julgelt!

Kui tunned, et ei ole küünekleebiste paigaldamises just kõige osavam, siis tasub selles usaldada professionaalide oskusi. Pealegi saad boonuseks parima küünehoolduse ja häid nõuandeid meistritelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles