Kuidas parandada lahustuva kohvi maitset

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kvaliteetne ja perfektselt valmistatud kohv ületab loomulikult igasuguse lahustuva kohvi, kuid mõnikord ei jää muud üle, kui tuleb leppida odava kiire seguga.

Lahustuv kohv ei pea olema kehv ja isegi selle maitse võib pakkuda naudingut. Enamasi rikutakse lahustuva kohvi maitse ise ära, sest pulbrile lisatakse liiga kuuma vett, kirjutab Pure Wow. 

Teine kord vala kõige pealt tassi põhja veidi külma vett, lisa sinna kohvipulber ja sega ära, kuni pulber on täielikult lahustunud. Alles siis vala peale tulikumm vesi, sega uuesti ja naudi.

Kui lahustuva kohvi pulbrile valatakse pea keev vesi, jääb joogile pulbriline maitse ja konsistents, sest kohvigraanulites on koostisosi, mis tõmbuvad kokku ja muutuvad kõvaks. Seda saab vältida, kui graanulitel lastakse lahustuda tasapisi ja alles siis, lisatakse kuum vesi. Proovi ära!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles