Pruudi isa suri mõni minut pärast isa ja tütre tantsu pulmas

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media / Scanpix

Pruudi isa suri südamerabandusse kõigest mõni minut pärast pulmas tütrega tantsimist. Tim Buchanani tütar Michelle, kes abiellus, ei ole pärast juhtumit sõna võtnud, aga terve perekond avaldab lahkunud isale austust ja lähedastele toetust. 

Timi naine Jeni kirjutas oma Facebooki seinale, et Tim oli nii vaimustunud ja õhinat täis oma tütre pulmadest, et ta ei pannud tähele, et tema keha tahtis talle midagi öelda. Midagi oli valesti ja ta vältis arsti juurde minekut. Naine loodab inimesi mõistvat, et iseenda ja oma lähedaste eest tuleb hoolt kanda.

«Ta oli kõige imelisem inimene, keda ma kunagi tundnud olen ja ma ei ole enam sama inimene ilma temata. Ma tean, et ta armastas mind ja meie perekonda väga,» kirjutas Jenni oma Facebooki lehel.

54-aastane Tim töötas detektiivina Lõuna-Carolina politseis ja tema töökaaslased kannavad tema auks musta linti ümber ametimärgi, vahendab Cosmoplitan. Perekonna sõber on alustanud kampaaniat, et korjata raha Jeni toetuseks, et ta saaks tööst pulmafotograafina natukene aega maha võtta. Kampaanias on ühe päevaga kogutud juba üle 11 000 dollari. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles