Noore naise imeline muutumine kannab tugevat sõnumit (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TopFoto/SCANPIX

Eelmisel nädalal postitas Kelsie Swygart endast sotsiaalmeediasse foto, kus pool tema näost on kaetud meigiga ja pool nägu on kaetud loomulike tedretähnidega. Tulemus oli uskumatu, pilt sai kiiresti väga populaarseks. 

Alguses näitas ta pilti ainult mõnele sõbrannale, aga seejärel otsustas pildi oma Instagrammi kontole lisada, vahendab Self. Talle meenus eelmisel aastal populaarseks saanud kampaania #PowerofMakeup, mille algatajaks oli vlogija NikkiTutorials.

Nüüd, kus Kelsie pilt on saanud väga populaarseks ja inimesed on tema muutumisest vaimustunud, kasutab tüdruk seda ära, et levitada sõnumit «meikimine on lõbus, aga seda ei ole vaja selleks, et ennast armastada.» Ta ütleb, et talle meeldib meik, aga ta ei kasuta seda nii tihti, igapäevaselt joonistab ta kulmud, kasutab silmalainerit ja ripsmetušši.

«Ma armastan oma tedretähne ja seda, et ma saan iga päev võimalikult loomulik välja näha. Mind narriti tedretähnide pärast ja sellepärast õppisin ma neid aja jooksul peitma. Täiskasvanuna avastad mingil hetkel, et sind tegelikult ei huvita enam, mida teised sinust arvavad ja sellel hetkel hakkasin ma oma tedretähne armastama,­» ütles Kelsie.

Siin on pilt tema imelisest muutumisest:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles