Sügise trendivärv – aurora punane

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Osta.ee/ Eesti Disain

Iga hooaja alguses annab Pantone välja värvikaardi vastavalt tulevastele trendidele. Osta.ee blogi toob teieni kõige vingemad ja moekamad värvid, mis algaval sügishooajal laineid lööma hakkavad.

Esimene värv, millel peatume on aurora punane

Nagu värvi nimetusest järeldada võib, on tegemist virmalistest inspireeritud tooniga. Aurora on erksast punasest veidi tumedam ja tuhmim. Punane on mustaga koos alati olnud  värv, mida võib kanda iga kell, olenemata aastaajast ja trendidest. Silmapaistvat ja julget punast võib omada nii aksessuaaride, rõivaste kui ka kodusisustuse näol. Kui on oma välimusele või kodule vaja veidi särtsu lisada, siis punane on just see õige!

Lisa Kroeber Jewellery
Lisa Kroeber Jewellery Foto: Osta.ee/ Eesti Disain

Kõige lihtsam on oma välimusele vürtsi ja energiat lisada aksessuaaridega. Näiteks neid kõrvarõngaid võib kanda lihtsa musta kleidiga tööl olles või kombineerida hoopis tavaliste siniste teksade ja valge t-särgiga. Võimalusi kombineerimiseks on lõputult. Pildil olevad Lisa Kroeber Jewellery kõrvarõngad on valmistatud saksa päritolu ehtekunstniku Lisa Kröberi poolt. Ta on ehetkunstnik, kelle loomingus võib näha palju erinevat vormi ja materjali kasutust.

Navitrolla dekoratiivpadi
Navitrolla dekoratiivpadi Foto: Osta.ee/ Eesti Disain

Miks mitte oma magamis- või elutoale veidikene elu ja lustakust lisada naerva kassi padjaga. Lihtne ja kiire viis värskuse loomiseks, ilma et peaks tohutult aega ja ressursse kulutama. Pillow & Pillow dekoratiivpadjale on trükitud eesti kunstniku Navitrolla autoriteos “Mina olengi päike”. Padjakatete valmistamisel on kasutatud veluuri. See on äärmiselt kvaliteetne materjal, mis on vastupidav, kuid samas sametine ning pehme. Veluur  muudab piltide värvid ning detailid eriti efektseteks, muutes iga padja omaette kunstiteoseks.

MySuzani tennised
MySuzani tennised Foto: Osta.ee/ Eesti Disain

Jahedal sügishommikul võiksid just ühed erksad tennised olla need, mis päeva rõõmsamaks ja südame soojaks teevad. My Suzani tennised on valminud käsitööna, mida iseloomustavad sõnad:

Eksklusiivsus – esimesed omanäolised tennised Eestis

Unikaalsus – iga tennisepaar on kordumatu

Mugavus – mugava liistuga, sisetalla ning nahast sisuga

Kvaliteet – kvaliteetne käsitöö ning materjal

Komplimendid ning tähelepanu!

123OK Crosslock
123OK Crosslock Foto: Osta.ee/ Eesti Disain

Ma leian, et see laud on suurepärases suuruses ja väga praktiline toode, mida võib mistahes eesmärgil kasutada. Näiteks voodi kõrval öökapina?! 123OK disainmööbel käib üks-kaks-kolm kerge vaevaga kokku ja lahti. Täiesti kruvivaba. Igaüks saab kerge vaevaga mööbli kokku panna – isegi lapsed –, nii et isa ei pea akutrelli otsima, ega puurima hakkama. Väikese tooli saab sama kiirelt panna seljakotti ja minna mere äärde päikeseloojangut nautima või rabasse piknikule. Võib-olla ei vaja te toas igapäevaselt lauda, vaid ainult siis, kui sõbrad külla tulevad – kiire viie minutiga saate komplekti kokku ja kõigil on istekoht laua ääres.

Woolish sportlik kardigan
Woolish sportlik kardigan Foto: Osta.ee/ Eesti Disain

Kolledžjakk on endiselt väga trendikas toode ja võiks kindlasti ühel moehuvilisel inimesel kapis olemas olla. Et teistest erineda, siis miks mitte omada punast värvi jakki. 100% villane Woolish jakk on mõnusalt soe ja praktiline. Woolish pakub ka võimalust erineda teistest ning tellida kampsunile isiklik initsiaal.

Mõnusas suuruses ja ägeda disainiga MERÏKH kott, kuhu kõik

MERÏKH Multibag
MERÏKH Multibag Foto: Osta.ee/ Eesti Disain

hädavajalikud asjad ära mahuvad. Ühele naisele pole kottidest ju kunagi küllalt! Samuti pole vahet, kas minna sellise kotiga tööle või õhtust linnamelu nautima, eriliseks teeb see riietuse igal juhul. MERÏKH kotid on multifunktsionaalsed. Kotti võib kasutada. Kotiga on kaasas 2 rihma ja 1 kett, mis annab võimaluse kotti kanda õlakotina, käekotina, vöökotina, rahakotina, kosmeetikakotina, lapsevankri kotina, miks mitte ka näiteks võtmehoidjana. Mõnusat kandmist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles