Mees kurdab: naine tahab suhtesse pausi, aga kohtub teisega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Perefoorumis kurdab mees, et naisel tekkis mõnda aega tagasi kõrvalsuhe, kuigi tema meelest on nende pikk kooselu olnud küllaltki hea. 

Olen naisega koos olnud umbes 16 aastat. Tuttavaks saime, kui ta sai 15. Koos oleme elanud umbes 13 aastat. Meil on ka kaks armsat last.

Tutvumise algusaegadel käisin ma teistega ja ka tema. Siiamaani on meil suhe suhteliselt hea, vahel ikka mingid pisikesed tülid, aga ei midagi hullu. Oleme keskklassi pere, otseselt puudust millestki ei tunne. Vahekorras olime üldiselt 3-5 korda nädalas. Nüüd viimase kahe kuu jooksul umbes 2-3 korda nädalas. 

Paar nädalat tagasi sain teada, et naisel on juba kaks kuud mingi uus tüüp, kellega kohtub korra või kaks nädalas. Ütles, et tundeid pole ei minu ega teise tüübi vastu, tahab üksi olla. 

Vahel peab ta oma sõnade järgi ööseks tööle minema, aga läheb hoopis tüübi poole. 

Nüüd otsustasime, et teeme kolmeks kuuks pausi. Tingimus oli, et teistega ei kohtu, kuid juba paari päeva jooksul on nad juba kohtunud, helistavad pidevalt jne. 

Mulle ütleb, et elada minuga sobib, aga ilma suhteta - ei taha vahekorda, pole kunagi tahtnud. Ise olen igati toeks talle, hooliv, armastav, ei joo ega suitseta, pole vägivaldne, armastan lapsi jne. Mida arvata pausist ja tema tunnetest uue tüübi vastu? Kodus on muidu ok, lubab kaissu võtta,  kuid on vahel närviline laste ja ka minu peale, kui jutt suhte peale läheb.

Saan aru, et see on vähe segane jutt, aga emotsioonid on laes, kuna armastan teda väga ja olen nõus andestama. Mida ma peaksin tegema?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles