Eestlaste Bridget Jonesi päevik: meie lugejate riietumis- ja söömisnipid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bridget Jones
Bridget Jones Foto: Vida Press

Täna toimub eksklusiivne «Bridget Jones ja beebi» filmi esilinastus. Sellega seoses saatsime filmi vaatama ka kolm meie lugejat, aga et üldse piletiloosis osaleda, tuli meiega jagada oma elustiilinippe. Siin on meie lemmikud!

  • Ilunipp «Juuksed kuivaks tolmuimejaga»:
    9. klassis koolipeole minnes, kus esinesid Urmas Alender ja Ruja, tahtsime klassiõega endale soengud teha. Pesime juukseid ja kiireks kuivatamiseks kasutasime tolmuimejat.»
  •  «Batmani» riietumisnipp:
    Mida teha, kui oled ostnud vale suurusega sukkpüksid, mis kipuvad alla vajuma? Kanna aluspesu (või lisaaluspükse) sukkpükste peal! Selline Batmani-stiil garanteerib, et ei pea päeva jooksul pidevalt sukki kohendama.»
  • Ilunipp «Oldschool lokirauad»:
    Lokid tegime klassiõe vanaema vanade lokiraudadega, mis tuli pliidi peal kuumaks ajada. Seejärel sai paar korda paberisse vajutatud, et õige tunnetada õiget kuumust (paber ei tohtinud enam pruuniks minna) ja seejärel krussitasime juukseid.»
  • Riietumisnipp «Hajuta tähelepanu»:
    Riietumises on üks kindel nipp tähelepanu hajutamine või siis selle tõmbamine õigesse kohta. Pole paremat nippi kui kanda midagi värvikat, sädelevat või erilist seal, kuhu soovid pilke saada.»
  • Ilunipp «Põsed punaseks!»:
    Põsepuna ei olnud, selle asemel sai kasutada huulepulka.»
  • Ilunipp «Viksi banaanidega!»:
    Kingade viksimiseks on hea kasutada banaanikoort ja selle sisemist poolt. Töö juures banaani süües tõmban alati kingad üle, sest kontoris vaibaga põrandal tekib ikka tolmu.»
  • Söömisnipp «Enne tähtsat sündmust ära katseta...»:
    Enne tähtsat sündmust ma mingeid söömisnippe ei katsetaks. Näiteks sai üks mu tuttav täpilise näonaha, sest jõi kolm päeva enne tippsündmust ainult toormahlasid. Ju siis oli millegi vastu allergiline.»
  • Elustiilinipp «Ära põe!»:
    Ja kõige tähtsam ­– ära põe, ole julge! Piisavalt Bridget Jonesi kulub meile kõigile ära. Elu peab olema lõbus!»
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles