Halvad harjumused, mis võivad suhtele saatuslikuks saada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Nende halbade harjumuste murdmine võib muuta teie suhte palju tugevamaks. Sa ju ei taha, et miski või keegi sinu suhet saboteeriks, nii et katsu neid harjumusi vältida. 

Vanus, sõbrad ja perekond on sellised asjad, mis ei saa tõenäoliselt suhtes määravaks, vahendab Elite Daily. Senikaua, kuni sa oled õnnelik, ei ole oluline mitu aastat on teie vanusevahe. Kui ta sõbrad on nõmedad, siis sa võid nendega lihtsalt viisakaid suhteid hoida ja nii edasi. Need asjad ei murra ühtegi tugevat suhet, aga on mõned halvad harjumused, mis võivad suhtele saatuslikuks saada.

Harjumus eeldada

Inimestel on väga halb harjumus eeldada. Kui su kaaslane ei kirjuta sulle kohe vastu, siis ära eelda esimese asjana, et ta petab sind kuskil kellegagi. See ei tähenda, et sind ei peaks huvitama, mida ta teeb, aga pidev kahtlustamine teeb suhtlemise raskeks ja su kaaslane võib sinust hoopis eemale tõmbuda. Sa tegelikult ei taha ju, et keegi kogu aega küsiks ja päriks iga su liigutuse kohta, see on tüütu ja tekitab stressi.

Harjumus ennast mitte kaaslasele avada

Kommunikatsioon on väga oluline osa suhtest ja üksteisega peab rääkima ning sealjuures võiks olla võimalikult avameelne. Kui su kaaslane teeb midagi, mis sulle ei meeldi, siis sa pead talle seda ütlema. Su kaaslane ei oska mõtteid lugeda, nii et ära eelda teda teadvat, mida sa mõtled või tunned. Anna talle ise sellest teada.

Harjumus olla endaga rahulolematu

Seda on meile korrutatud sadu kordi, et esiteks pead sa armastama iseennast ja seejärel saab sind armastada keegi teine.

Ole endaga rahul ja õnnelik, muuda neid halbu harjumusi ja sa näed, kuidas su suhe läheb kindlamaks ja tugevamaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles