Lugeja nipp: kuidas võtta tervisliku toitumise juures appi koer (4)

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Meiega jagab üht huvitavad ja kasulikku tervislikku toitumise nippi lugeja Mari (nimi muudetud). Kirjuta ka sina meile, et võita piletid eksklusiivsele «Bridget Jonesi beebi» filmi esilinastusele!

«Jagan teiega oma nippi,» kirjutab lugeja. «Nimelt, enne kui ma mingisugust uut toodet proovin, annan ma seda maitsta oma koerale. Meie koer sööb peaaegu kõike ning tema peal saab kontrollida, kas toote realiseerimiskuupäev on näiteks lähedal või kas toode on enam-vähem naturaalne. Ma olen suhteliselt kindel, et ma pole ainus, kes sel viisil käitub. Meie pere järgi hakkasid ka minu vanavanemad meie koera kasutama - kui koeraga külla läheme, siis nad testivad koera peal erinevaid vorste ja juuste. Tundub, et selline käitumine toimib, sest koer juba 17-aastane ja ise elame ka tervelt! Soovin kõigile tervist!»

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles