Lugeja: õhtusöök on meile kõigile kurjast

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bridget Jones
Bridget Jones Foto: Forum Cinemas

Bridget Jonesi kolmanda filmi lugejamängu raames kirjutab dieedinippidest meile lugeja Pauliine. Kirjuta ka sina meile, et võita pääsmed glamuursele esilinastusele!

«Mul on endal toitumisega probleeme olnud, kuid nüüd olen selle kontrolli alla saanud,» kirjutab Pauliine. «Olen mitmeid kordi ostnud erinevaid toitumiskavasid, siiani pole need minu peal toiminud, kuna raske on kindlatest kellaaegadest kinni pidada.

Ma usun, et igale naisele on meelepärane dieet, kuid isiklikult soovitaksin midagi sellist:

Hommikusöögiks tuleks süüa midagi, mis täidab kõhtu. See võiks siis olla kas keedetud munad või puder, ise soovitaksin süüa tatrahelbeid, siis on kõhus hea ja kerge tunne. Samuti tekitab hea ja kerge tunde jogurt. Ja kui on kohviharjumus, siis kindlasti juua ilma suhkruta, sama kehtib ka tee puhul. 

Lõnasöök on samuti oluline. Kui on plaan kaalu alandada, siis tasub vältida nisutooteid ning tuleks süüa rohkem värsket. Roheline salat ja tükike liha koos värskelt pressitud apelsini või mõne muu mahlaga on ideaalne lõunasöök. Kui peale seda jääb kõht tühjaks siis kindlasti võib süüa mõne puuvilja või näksida porgandeid. Porgand annab ka nahale ilusa tooni.

Õhtusöök on meile kõigile kurjast. Seega: kui tahad saleneda, soovitan õhtul juua klaasi petti või keefirit ning seejärel süüa kerget kanasalatit. 

Kõige kiiremini alaneb kaal siis, kui toitud tervislikult, jood vähemalt kaks liitrit vett päevas ning oled füüsiliselt aktiivne.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles