Kas oled esimene armastus või hoopis hullu eksi järeltulija?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sinu koht kallima suhteteljel võib saada määravaks, kui kiiresti ja kas üldse teie suhe areneb, kirjutab veebruarikuu Cosmopolitan.

Esimene armastus ei ole tavaliselt lihtsalt suhe, vaid on suur osa sinu elust ja isiksuse kujunemisest - suhtespetsid teavad rääkida, et isegi kui esimene armastus ei kesta igavesti, mõjutab see kõiki edasisi suhteid ning mida pikem koos oldud aeg, seda suurem on selle mõju tulevikule.

Õige naise jälgedes käimine võib aga ilmselgelt päris raske olla - võib juhtuda, et pead tegelema mehega, keda kibestab kogemus, et ka kõige suurem armastus lõppeb vahel pisaratega.

Suhet sellise mehega mõjutab nii see, kelle algatusel suhe lõppes, kui ka see, kuidas eksist lahku mindi - kui nad endiselt läbi saavad, on kõik hästi, kuigi ilmselt pead aeg-ajalt kannatama ära mõned nostalgiahood.

Raske võib olla ka siis, kui enne sind oli tõeline maniakk, sest siis pead talle tõestama, et kõik naised ei ole hüsteerikud, kuid vaata seejuures ette - ära ürita kompenseerida asju, milles sina süüdi pole, ja jää parem iseendaks.

Kui sa oled see, kes tuleb pärast rikkalikke juhusuhteid, võidakse sind hoiatada selle eest, et selle mehega ei tule midagi välja, kuid ta ei pruugi olla sarivõrgutaja - asi võib olla ka selles, et ta polnud veel lihtsalt õiget partnerit leidnud. Hea märk on jällegi see, kui tema eksid temaga endiselt räägivad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles