Mis tähtkuju esindajad on kõige töökamad?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähtkujud.
Tähtkujud. Foto: SCANPIX

Astroloogia on tunginud juba tööandjate huviorbiiti. Näiteks kuulutas üks Austraalia ettevõte hiljuti välja konkursi, kus esitas kandideerijatele ebatavalise nõudmise – inimene pidi olema kindlast tähtkujust.

Kõik Sõnni, Veevalaja, Jäära, Kaljukitse ja Lõvi märgis sündinud olid oodati avaldusi saatma, kuna ettevõtte esindaja sõnul pidavat nimetatud tähtkujuga inimesed parimad töötajad olema, kirjutas divine caroline.

Väidetavalt räägib sünnipäev meie iseloomust ja saatusest ning kui see aitab palgatud saada, siis miks mitte järgi vaadata, mida sodiaagimärk meie töökuse kohta ütleb.

Kaljukits

Kaljukitsed on väga produktiivsed ja saavutavad parimaid tulemusi väljakutseid pakkuvas töökeskkonnas. Antud tähtkujus sündinud kipuvad rahutuks muutuma siis, kui neil mitut ülesannet korraga käsil pole. Lisaks peavad Kaljukitsed olulisemaks edukat karjääri kui sõbralikke tööalaseid suhteid.

Sodiaagimärgi esindajate paindumatu sihikindlus võib aga päädida kitsarinnalisuse ja vastumeelsusega muutustele ning nende entusiasm võib kiiresti vaibuda tundes, et töö ei tasu end ära või ei hinnata neid piisavalt.

Veevalaja

Veevalajatele meeldib uusi asju proovida ning nad hindavad vaheldusrikkaid ülesandeid. Tähtkuju esindajad on usinad töötajad ning sõbrana lojaalsed ja arvestavad. Klassikalise õhumärgi lendlevus viitab, et Veevalajad tüdinevad kiiresti ning üksluise töö puhul otsivad paremaid jahimaid.

Kalad

Kalad on tuntud äärmiselt lojaalse ja püüdliku tähtkujuna – seda õige ameti puhul. Rahulolev sodiaagimärgi esindaja pühendab end ettevõttele ja usub siiralt enda töösse. Kui Kalad aga enda ametikohta peaksid vihkama, näitavad nad seda välja ning selle asemel, et tööolusid edendada, raiskavad aega paremast elust unistamisele.

Jäär

Selle tähemärgi all sündinud on ambitsioonikad ja tulemustele orienteeritud inimesed, kes töötavad kõige paremini üksinda või teisi juhendades. Jäärad viivad iga ülesande läbi hoolikalt ja püüdlikult. Kui antud tähtkuju esindajale piisavalt kohustusi ei jagata, on tulemuseks rahulolematu töötaja. Võimalik edutamine on hea võimalus neid motiveerida ning võistluhimulist loomust vaigistada.

Sõnn

Sõnni tähtkuju esindajad on ehtsad töömesilased. Nad on järjekindlad, keskendunud, metoodilised ning ei pelga rutiinset tööd. Pigem tekitab neis stressi pidevalt muutuv töökeskkond. Kangekaelsus võib olla ainsaks takistuseks, et saada ideaalseks töötajaks. Kuni Sõnn end kasulikuna tunneb ning näeb võimalust ametiredelil tõusta, on ta kannatlik ja produktiivne.

Kaksikud

Kaksikud on tuntud enda suurepärase suhtlemisoskuse poolest ning võivad sooritavad oskuslikult ka kakskümmend ülesannet korraga. Kuid sarnaselt õhumärgist kaaslase Veevalajaga, on neil kiire mõtlemine, mida tuleb tegevuses hoida.

Iseloomu on neil kahe eest, mis tähendab, et Kaksikud võivad olla tujukad ning see kandub kõigele, alates suhtlemisest kuni töökuseni. Üldiselt naudivad antud sodiaagimärgi esindajad seltskonda ja otsivad sõpru ka töölt. Kuni nende töö põnevust pakub, teevad nad palju ja kiiresti.

Vähk

Pigem hoolitsevad Vähid tööl kõigi teiste eest, kui sihivad ametikõrgendust. Nad panustavad küll ülesannete lõpetamisele piisavalt, kuid näevad enda peamise rollina pigem emotsionaalse tasakaalu hoidmist – toetavad ja on alati valmis kollegide mured ära kuulama. Vähi märgis sündinud vajavad stabiilsust - kaos ja risk võib nad tujukaks muuta.

Lõvi

Ülbed ja enesekindlad Lõvid paistavad mõnikord ennast täis. Antud tähtkuju esindajad pürgivad võimule, mistõttu hooplevad nad sageli enda parimate omadustega, et saada juhiks, õpetajaks või mõnele teisele positsioonile, kus neile alt üles vaadatakse.

Kuid Lõvi sodiaagimärgi all sündinud on tõesti parimad ohjade haaramises, motiveerimises ja stressirohkel ajal rahu säilitamises. Meeskonnas töötades tuleb neil lihtsalt võistlushimust vabaneda.

Neitsi

Neitsid on loomuselt üksikasjalikud ja analüütilised, mis teeb neist produktiivsed tööloomad. Nad võivad töötada pikki tunde ja võtavad vastu kõik neile antud ülesanded. Lisaks on Neitsi tähtkuju esindajad kroonilised (ja valjuhäälsed) muretsejad ja kaebajad. Kuid nimetatud miinuste tõttu on nad oma tegemistes täpsed ja valvsad.

Kaalud

Selle tähemärgi all sündinud on oma sarmikuse ja elevuse tõttu kollegide seas tavaliselt kõige populaarsemad. Nad otsivad alati tasakaalu ja suunavad selle energia õiglase töökoha loomisele.

Antud tähtkuju esindajatest võiksid saada väga head konfliktilahendajad, kui nad vaid suudaksid enda otsustusvõimetusest vabaneda. Kaalude kalduvus üle mõelda võib nende tööd aeglustada, kuid see-eest on tulemus täpsem ja põhjalikum.

Skorpion

Skorpionid on üldjuhul usaldusväärsed ning hoiavad omaette, kuid tundes, et midagi on valesti, võtavad sõna. Kõige edukamalt töötavad Skorpioni tähtkuju esindajad professionaalses keskkonnas, mis laseb neil kohustustele keskenduda.

Kontoridraama Skorpioneid eriti ei huvita, kuid võivad solvuda, kui neid ei austata. Nende intesiivsus võib näida heidutav, kuid püüdlikus ja keskendumisvõime on imetlusväärsed.

Ambur

Amburitel on hea iseloom, mistõttu on nendega lõbus koos töötada. Nad kiirgavad enesekindlusest ja entusiasmist, kuid võivad seetõttu ka rohkem kohustusi võtta, kui kanda suudavad. Kui viimastest saavad lõpetamata ülesanded, ei muretse Amburi tähtkujus sündinud kuigi palju, mis võib aga tööandjat ärritada. Amburid on targad ja võimekad, kuid peavad leidma tasakaalu üliagaruse ja minnalaskmise vahel.

Sobivaimad kolleegid:

  • Jäär ja Kaljukits
  • Kaksikud ja Ambur
  • Vähk ja Neitsi
  • Lõvi ja Lõvi
  • Sõnn ja Neitsi

Ebasobivaimad kolleegid:

  • Kaksikud ja Kaljukits
  • Lõvi ja Neitsi
  • Skorpion ja Skorpion
  • Jäär ja Veevalaja
  • Vähk ja Ambur

Võib päris kindel olla, et meie iseloomud pole tähtede poolt kirja pandud ning sünniaeg ei määra meie töökust. Kuid mõningaid enda pigem ebameeldivaid jooni ära tundes on ehk lihtsam neid tagasi hoida, et parem töötaja olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles