T-särgi peal õlapaeltega kleit – kas sina kannaksid?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Aknast välja vaadates tundub veel justkui suvi, kuid sügistuuled juba puhuvad. Puhuvad mõnel päeval kohe eriti tugevalt, mis ei jäta ruumi kahetiselt mõelda – sügis on varsti käes. 

Samasugused tuuled puhuvad ka moemaastikul, kus pastelsed ja õrnad värvid asenduvad tummiste sügistoonide ja uute märksõnadega trendimaastikul:

Tõmbelukk – Ilmselt on see trenddetail just mõne inimese õudusunenägu. Aga kahjuks või õnneks on just tõmbelukuga kampsun sellel sügisel must have toode. Sellist kampsunit on hea kanda teksapükstega või näiteks jaheda ilma puhul pintsaku all.

Stuudio Nahk Alexa Bag Foto: Osta.ee/Eesti Disain
Stuudio Nahk Alexa Bag Foto: Osta.ee/Eesti Disain Foto: Osta.ee/ Eesti Disain

Mid-high kontsad – Poolkõrge konts, nii stiletto kui ka poolsaapa puhul, on kindlasti põhitrend 2016. aasta sügisel. Eriti trendikas on poolkõrge plokk-kontsaga saabas, millel on kandiline nina. Jätkub ka terava kinganina trend, kuid, kes teab kui kauaks.

Kleit või õlapaeltega pluus t-särgil – Trend, mis sai alguse juba sellel suvel, jätkab oma populaarsuse kogumist ka tulevasel sügisel. T-särgi asemel võib kleidi või pluusi alla olla ka kõrge kaeluse ja pikkade varrukatega pluus, miks mitte isegi triiksärk, peaasi, et midagi oleks.

Metallik look – tegemist on üldjuhul kangastega, millele on sisse kootud kas läikiv niit või siis on kangast lamineeritud spetsiaalse ainega, eesmärgiga anda kangale metalne välimus. Kasutatakse ka foolium- või siiditrükki. Kõik tooted, mis sellisest materjalist valmistatud, on kindlasti soetamist väärt! Samuti on populaarsed metallik läikega aksessuaarid, nagu näiteks pildil olev kott.

Vaata ka: Eesti Disain

Mõnusaid sügistuuli!:-)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles